Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 27 mai 2019. Temperaturile cresc

Vremea 27 mai 2019. Temperaturile cresc

Vremea 27 mai 2019. Temperaturile cresc

Vremea 27 mai 2019. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi pe arii restrânse ploi de scurtã duratã, în vest şi nord-vest precum şi în zonele montane şi submontane aferente, iar în primele ore ale intervalului, cu o probabilitate mai mare şi în sud-est unde se vor semnala şi descãrcãri electrice, informează ANM.

Vremea 27 mai 2019 în București

Vremea va fi în general frumoasã, iar regimul termic caracterizat de valori normale pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare ziua. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

Vremea 27 mai 2019 în Țară

Vremea va fi în general instabilã în vestul, centrul şi nordul ţãrii. În zonele montane şi submontane, unde înnorãrile temporar vor fi accentuate şi local se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. Izolat, cu o probabilitate mai mare în nord-vest şi în zona Munţilor Apuseni, cantitãţile de apã înregistrate prin acumulare sau în intervale scurte de timp vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Manifestãri specifice instabilitãţii atmosferice îşi vor face apariţia pe arii restrânse în special seara şi în cursul nopţii, cu precãdere în sud şi sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri în timpul ploilor, iar pe parcursul zilei, pe arii restrânse în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 şi 18 grade.

Citește și: Ce veste a primit Razvan Ciobanu cu patru zile inainte de accidentul mortal. Putea fi in viata acum

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: