Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 28 mai 2019. Temperaturi ridicate în toată țara

Vremea 28 mai 2019. Temperaturi ridicate în toată țara

Vremea 28 mai 2019. Temperaturi ridicate în toată țara

Vremea 28 mai 2019 va fi predominant frumoasã, cerul variabil, iar probabilitatea pentru ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice va fi destul de redusã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, precum şi în sud-estul şi estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 24 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, informeaza ANM.

Vremea 28 mai în Țară

A doua zi a săptămânii aduce temperaturi ridicate. Se vor înregistra peste 20 de grade în mai toate judeţele ţării. Cele mai ridicate grade din termometre se vor înregistra în Lunca Dunării şi Câmpia Bărăganului. Este o zi fără mari surprize meteorologice, deci ploile ne vor ocoli la începutul următoarelor 7 zile.

Citește și: Programul „O familie, o casă” Care sunt condițiile și facilitățile preconizate de Guvern

Vremea 28 mai 2019 în București

Vremea va fi frumoasă marți. Temperaturile vor atinge 28-29 de grade Celsius la umbră, iar cerul va fi în general senin. Vor apărea şi norii în special după amiază, însă şansele de ploaie vor fi minime. Vântul va face mai suportabilă căldura, căci va sufla cu o viteză de 18 kilometri la oră.

Citește și: BAC 2019 – Astăzi încep înscrierile la prima sesiune a examenului din acest an

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: