Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 3-4 august 2019. Temperaturi ridicate în toată țara

Vremea 3-4 august 2019. Temperaturi ridicate în toată țara

Vremea 3-4 august 2019. Temperaturi ridicate în toată țara

Vremea 3-4 august 2019 va fi desebit de caldă în toate zonele țării.Temperaturile maxime se vor încadra în jurul valorilor de 28-30 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 25-27 de grade Celsius. În zonele de deal și de munte, dar și în centrul țării sunt așteptate precipitații, însă acestea vor fi de scurtă durată. În Lunca dunării temperaturile maxime pot ajunge chiar și la valori de până la 33-35 de grade Celsius, informează ANM..

Vremea 3-4 august 2019 în Țară

Vremea va fi desebit de caldă în toate zonele țării.Temperaturile maxime se vor încadra în jurul valorilor de 28-30 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 25-27 de grade Celsius. În zonele de deal și de munte, dar și în centrul țării sunt așteptate precipitații, însă acestea vor fi de scurtă durată. În Lunca dunării temperaturile maxime pot ajunge chiar și la valori de până la 33-35 de grade Celsius. Pe litoral temperaturile vor fi de asemenea ridicate. Aici maxima termică va ajunge până la temperaturi cuprinse între 28-31 de grade Celsius.

Vremea 3-4 august 2019 în București

În capitală se anunță vreme bună, cu temperaturi de până la 30 de grade Celsius. Șansele de ploaie sunt scăzute, astfel că ne vom bucura și aici de o zi frumoasă și cu mult soare.

Citește și: Gheorghe Dincă, 9 ore de audieri la DIICOT. Ce le-a spus anchetatorilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: