Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 3 iunie 2019. Instabilitatea atmosferică scade

Vremea 3 iunie 2019. Instabilitatea atmosferică scade

Vremea 3 iunie 2019. Instabilitatea atmosferică scade

Vremea 3 iunie 2019 va fi predominant frumoasã, cerul variabil, iar probabilitatea pentru ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice va fi destul de redusã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, precum şi în sud-estul şi estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 24 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, informează ANM.

Vremea în București

Săptămâna începe cu temperaturi ridicate şi se vor înregistra peste 20 de grade în mai toate judeţele ţării. Ploile, vijeliile și furtunile vor înceta de luni. Putem spune că vara a început în sfârșit să se instaleze. Cele mai ridicate grade din termometre se vor înregistra în Lunca Dunării şi Câmpia Bărăganului. Este o zi fără mari surprize meteorologice, deci ploile ne vor ocoli la începutul următoarelor 7 zile.

Vremea 3 iunie 2019 în Țară

Vremea va fi frumoasă luni. Temperaturile vor atinge 28-29 de grade Celsius la umbră, iar cerul va fi în general senin. Vor apărea şi norii în special după amiază, însă şansele de ploaie vor fi minime. Vântul va face mai suportabilă căldura, căci va sufla cu o viteză de 18 kilometri la oră.

Citește și: Furtună în Zalău! Mai multe mașini au fost avariate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: