Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 31 august-1 septembrie. Weekendul va fi călduros

Vremea 31 august-1 septembrie. Weekendul va fi călduros

Vremea 31 august-1 septembrie. Weekendul va fi călduros

Vremea 31 august-1 septembrie se anunță destul de călduroasă, chiar și în prima zi de toamnă. Temperaturile vor urca până la 35 de grade Celsius. Nu scăpăm de caniculă nici în acest weekend, temperaturile rămîn la fel de ridicate ca în zilele precedente. Abia de săptămâna viitoare temperaturile vor mai scădea, însă nu vor atinge valorile normale pentru această perioadă. Nopțile în schimb vor fi destul de reci, la fel și diminețile. În zonele de deal și de munte și în zona Transilvaniei sunt așteptate ploi însoțite de tunete și fulgere noaptea.

Vremea 31 august-1 septembrie în București

Nici capitala nu scapă de caniculă și nici de averse. Nopatea sunt așteptate ploi, iar temperaturile vor fi scăzute. Temperatura maximă în capitală, va atinge ziua, 35-36 de grade Celsius.

Vremea 31 august-1 septembrie în Țară

Vremea se anunță destul de călduroasă, chiar și în prima zi de toamnă. Temperaturile vor urca până la 35 de grade Celsius. Nu scăpăm de caniculă nici în acest weekend, temperaturile rămîn la fel de ridicate ca în zilele precedente. Abia de săptămâna viitoare temperaturile vor mai scădea, însă nu vor atinge valorile normale pentru această perioadă. Nopțile în schimb vor fi destul de reci, la fel și diminețile. În zonele de deal și de munte și în zona Transilvaniei sunt așteptate ploi însoțite de tunete și fulgere noaptea.

Citește și: Neymar la Barcelona! Catalanii și PSG au ajuns la un acord!