Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 5 iulie 2019. Vin Ploile

Vremea 5 iulie 2019. Vin Ploile

Vremea 5 iulie 2019. Vin Ploile

Vremea 5 iulie 2019. Ziua de vineri este marcată de o scădere bruscă și destul de drastică a temperaturilor. Întreaga țară va fi afectată de această schimbare climatologică bruscă. De la o maximă termică ce atingea în unele zone ale țării, sau poate chiar depășea în arii restrânse 40 de grade Celsius, temperatura maximă va scădea cu zece grade. Valorile termice înregistrate în zilele precedente rămân o amintire, iar ploile vor lua locul razelor de soare cu care ne-am obișnuit până acum, informează ANM.

Vremea 5 iulie 2019 în București

Și în capitală la fel ca în restul regiunilor țării vremea se va răci. Ploile își vor face apariția spre seară. Este posibil ca pe alocuri să plouă cu grindină. temperatura mavimă în București va fi de 30 de grade celsius, astăzi, dar și în zilele care urmează.

Vremea 5 iulie 2019 în Țară

Ziua de vineri este marcată de o scădere bruscă și destul de drastică a temperaturilor. Întreaga țară va fi afectată de această schimbare climatologică bruscă. De la o maximă termică ce atingea în unele zone ale țării, sau poate chiar depășea în arii restrânse 40 de grade. Celsius, temperatura maximă va scădea cu zece grade. Valorile termice înregistrate în zilele precedente rămân o amintire, iar ploile vor lua locul razelor de soare cu care ne-am obișnuit până acum. În majoritatea zonelor țării va ploua și este așteptată chiar și grindină. Temperatura maximă în țară va fi de 27 de grade Celsius.

Citește și: Adrian Cristea a vorbit despre cel mai jenant moment din viața lui. Aceasta este fotografia care l-a ruinat!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: