Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 6 august 2019. Ce spun meteorologii?

Vremea 6 august 2019. Ce spun meteorologii?

Vremea 6 august 2019. Ce spun meteorologii?

Vremea 6 august 2019. Deși în ultimele zile temperaturile au semănat mai degrabă cu unele specifice perioadei de toamnă, acum meteorologii au vești bune. Temperaturile încep să crească din nou și până la mijlocul săptămânii se vor apropia de valorile normale pentru această perioadă.

Vremea 6 august 2019 în Țară

În majoritatea regiunilor țării vremea va fi frumoasă. Temperaturile maxime se vor încadra în jurul valorilor de 27-30 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra în jurul valorilor de 24-26 de grade Celsius. În zonele de sud și sud-est ale țării va fi cel mai cald. Aici valorile termice pot ajunge chiar și la valori de 33-34 de grade Celsius. În partea de nord a țării sunt așteptate furtuni însoțite de tunete și fulgere, dar acestea vor fi de scurtă durată. În centrul țării, în zonele de deal și de munte temperaturile nu vor depăși 25 de grade Celsius și nici de aici ploile nu vor lipsi, înformează ANM.

Vremea 6 august 2019 în București

Deși în ultimele zile temperaturile au semănat mai degrabă cu unele specifice perioadei de toamnă, acum meteorologii au vești bune. Temperaturile încep să crească din nou și până la mijlocul săptămânii se vor apropia de valorile normale pentru această perioadă. Maxima zilei care este anunțată marți pentru București este de 30 de grade Celsius.

Citește și: Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Ungariei! A opta victorie!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: