Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 6 iunie 2019. Furtuni și descărcări electrice

Vremea 6 iunie 2019. Furtuni și descărcări electrice

Vremea 6 iunie 2019. Furtuni și descărcări electrice

Vremea 6 iunie 2019. Vreme tot instabilă anunţă meteorologii care au prelungit perioada de valabilitate a informării meteo până joi seara la ora 23.

Vremea 6 iunie 2019 în Țară

În toată ţara vor fi perioade cu furtuni, descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor fi însemnate, de până la 40 de l/mp. Astăzi astfel de fenomene se vor semnala mai ales în vest, sud, centru, la deal şi la munte. Maximele termice se vor încadra între 19 şi 28 de grade Celsius.

Ploile vor fi prezente şi pe parcursul nopţii, iar în zonele de deal şi de munte sunt posibile noi averse cu tunete şi fulgere. Vântul va sufla cu intensificări iar minimele vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade Celsius.

Vremea 6 iunie 2019 în București

Pentru Capitală a fost emisă o prognoză specială conform căreia azi vor mai fi perioade cu averse, tunete, fulgere şi vânt puternic mai ales după-amiază şi spre seară. Mâine cerul va fi variabil iar spre seară va ploua din nou. Joi aversele vor fi prezente în a doua parte a zilei. Maximele termice vor fi de 24 de grade azi şi vor ajunge la 29 de grade vineri.

Vremea pe Litoral

Pe litoral va ploua mai ales în a doua parte a zilei şi la noapte. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Maxima termică va fi de 24 de grade, iar minima va ajunge la 15 grade Celsius.

Vremea în România în următoarele 3 zile

În următoarele 3 zile cresc temperaturile, care ajung în prag de week-end la 30 de grade Celsius. Mâine în vestul, nordul şi centrul ţării vremea va fi instabilă cu averse, descărcări electrice şi căderi de grindină. În restul ţării cerul va fi variabil iar ploile locale. Ziua de vineri va aduce ploi în nord, est, centru şi sud mai ales după-amiaza. Minimele termice din următoarele zile se vor încadra între 9 şi 21 de grade Celsius.

Citește și: O companie germană de dulciuri a făcut o campanie publicitară rasistă care face referire la Meghan Markle

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: