Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 7 aprilie 2019. Meteorologii anunță vreme bună pentru duminică

Vremea 7 aprilie 2019. Meteorologii anunță vreme bună pentru duminică

GALERIE FOTO (2) Vremea 7 aprilie 2019. Meteorologii anunță vreme bună pentru duminică

Meteorologii au vești bune! Vremea duminică, 7 aprilie va fi caldă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile vor fi mai ridicate decât până acum. Precipitațiile vor lipsi, iar vântul nu-și va face simțită prezența. Așadar în ultima zi de weekend se vor înregistra creșteri de temperatură. Vremea este potrivită pentru plimbări prin parc sau alte activităti în aer liber.

Vremea 7 aprilie 2019 în București

Vremea 7 aprilie 2019. În Bucureși, se va mai încălzi, dar este posibil să plouă. Cerul va avea înnorãri şi, mai ales în a doua parte a intervalului, va creşte probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 19 grade Celsius, iar cea minimã va fi de 6 până la 8 grade Celsius.

Vremea 7 aprilie 2019 în țară

Vremea 7 aprilie 2019. Si în țară ne vom bucura de temperaturi crescute duminică. Vremea va fi caldã în vest şi nord-vest şi în general normalã termic în celelalte regiuni. Cerul va fi temporar noros şi va ploua local în jumãtatea de sud şi pe arii restrânse în restul ţãrii. Vântul va avea local intensificãri, mai ales în Banat, Dobrogea, Moldova şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 24 de grade, iar cele minime între 4 şi 12 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Citește și: Vremea în aprilie va fi schimbătoare. Meteorologii au facut prognoza pentru întreaga lună

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: