Redactia.ro

Vremea 8-9 iunie 2019. Temperaturile cresc

vremea 8-9 iunie 2019. Temperaturile cresc

Vremea 8-9 iunie 2019. Vremea în acest sfârșit de săptămână va fi deosebit de caldă, iar ploile vor lipsi. Vântul nu va mai bate, iar furtunile vor înceta. Ne vom bucura de un adevărat weekend de vară, informează ANM.

Vremea în Țară

În țară, vremea în acest weekend se anunță foarte caldă, cu temperaturi maxime care se vor încadra între 25-30 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra în jurul valorilor de 19-25 de grade Celsius. Nu vor fi condiții de plaie, decăt la munde unde vor fi căteva precipitații slabe spre seară. Presiunea atmosferică se încadrează și ea în limite normale. În partea de nord-vest este posibil să mai apară câteva precipitații, însă temperaturile vor rămâne la fel de ridicate.

Vremea 8-9 iunie 2019 în București

Vremea în capitală se anunță deosebit de caldă în acest weekend. Mercurul din termometre va atinge la amiază temperatura de 28 de grade Celsius. De vânt, vijelii sau precipitații nici nu poate fi vorba. Este un sfârșit de săptămână perfect pentru plimbări prin parc cu familia. Duminică spre seară este posibil să apară precipitațiislabe și de scurtă durată în capitală.

Citește și: BACALAUREAT 2019. Elevii de clasa a Xll-a susțin astăzi proba competențelor digitale