Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 9 mai 2019. Temperaturile încep să crească ușor

Vremea 9 mai 2019. Temperaturile încep să crească ușor

GALERIE FOTO (2) Vremea 9 mai 2019. Temperaturile încep să crească ușor

Vremea va fi rece, deşi valorile termice vor marca o creştere uşoarã faţã de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult noros în jumãtatea de est a ţãrii, unde pe arii restrânse, ziua, vor fi precipitaţii slabe sub formã de ploaie, iar la munte mixte, informează ANM.

Vremea 9 mai 2019 în București

Vremea se va menţine rece, deşi valorile termice vor creşte faţã de ziua precedentã. Cerul va avea înnorãri ziua, iar noaptea va fi variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimã va fi de 5…7 grade.

Vremea 9 mai 2019 în Țară

Vremea va fi rece, deşi valorile termice vor marca o creştere uşoarã faţã de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult noros în jumãtatea de est a ţãrii, unde pe arii restrânse, ziua, vor fi precipitaţii slabe sub formã de ploaie, iar la munte mixte. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare, iar condiţiile de ploaie reduse.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului la munte, în special pe creste, precum şi în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, zone în care la rafalã se vor atinge viteze cuprinse în general între 50 şi 60 km/h. Temperaturile maxime se vor situa în general între 10 şi 20 de grade, iar cele minime între -2 şi 8 grade, mai ridicate pe litoral, spre 10 grade, dar şi mai scãzute în estul Transilvaniei, unde vor fi în jurul a -3 grade. În zonele de deal şi depresionare pe arii restrânse va fi brumã.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: