Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 25 martie 2021. Ploi și ninsori anunțate de meteorologi

Vremea ANM 25 martie 2021. Ploi și ninsori anunțate de meteorologi

Vremea ANM 25 martie 2021

Vremea ANM 25 martie 2021. Iată de ce temperaturi vom avea parte în ziua aceasta, conform meteorologilor.

Vremea ANM 25 martie 2021. Cum va fi vremea în țară

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta.Va fi o vreme cu un nori și soare, iar în anumite zone ale țării este posibil să plouă sau chiar să ningă. Temperaturile nu vor depăși și 8 °C și în timpul nopții minimele vor fi negative.

Vremea ANM 25 martie 2021. Cum va fi vremea în București

În București va fi o vreme cu nori și soare șansele de precipitații fiind de 25 %. Maxima înregistrată în ziua de joi în București este de 7 °C și minima așteptată de meteorologi este de – 2 ° C. Vântul va sufla cu 15 km/h pe tot parcursul zilei.

Vremea ANM 25 martie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

În Constanța vor avea loc câteva averse, după cum arată prognoza meteo. Șansele de precipitații sunt de 62 % și maxima zilei de joi va fi de 5 °C. Minima înregistrată în acest oraș va fi de 2 °C și vântul va sufla puternic cu 30 km/h pe tot parcursul zilei. Șansele de precipitații depășesc 60 % și seara temperatura resimțită va fi de – 6 °C și va avea loc burniță.

Vremea ANM 25 martie 2021. Cum va fi vremea în Iași

În Iași, prognoza meteo arată că sunt șanse foarte mari să ningă. Temperatura minimă va fi de 0 °C și starea vremii arată că va avea loc o fulguială. Maxima zilei va fi de 7 °C, iar șansele de precipitații vor fi de 42 % .

Vremea ANM 25 martie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov, ziua de joi va fi caracterizată drept una noroasă, în care temperaturile se vor încadra între – 4 °C și 2 ° C. Șansele de precipitații anunțate de meteorologi sunt de 25 % și vântul va sufla cu rafale de până la 13 km/h.

Vremea ANM 25 martie 2021. Cum va fi vremea în Cluj

În Cluj va fi o vreme cu nori și soare, dar nu va ploua în acest oraș, așa cum se întâmplă în mare parte din țară. Maxima zilei de joi va fi de 8 °C și minima înregistrată în termometre se va situa în preajma valorii de – 3 °C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: