Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 29 octombrie 2020. Ce temperaturi se vor înregistra

Vremea ANM 29 octombrie 2020. Ce temperaturi se vor înregistra

Vreme

Vremea ANM 29 octombrie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră. Temperaturile vor fi destul de mari în timpul zilei, dar noaptea se va lăsa răcoarea. Iată ce au transmis specialiștii.

Vremea ANM 29 octombrie 2020 pentru marile orașe din România

Meteorologii au întocmit prognoza meteo pentru țara noastră și au transmis ce temperaturi vor fi în marile orașe din țara noastră. Maxima care va fi înregistrată va fi de 20 de grade și se va înregistra în partea de sud a țării. Vor fi și regiuni în care vor avea loc precipitații, dar acestea vor avea loc pe arii restrânse.

Vremea ANM 29 octombrie 2020 pentru București

În București va fi foarte cald pe timpul zilei, cel puțin pentru această perioadă a anului. Astfel, maxima care se va înregistra va fi de 20 de grade Celsius. Noaptea va fi mai fri cu zece grade decât ziua, iar vântul va sufla cu 17 km/h. Sunt 25% șanse să plouă.

Vremea ANM 29 octombrie 2020 pentru Constanța

Va fi vremea cu nori și soare în Constanța, după cum arată prognoza ANM. Vântul va sufla cu 13 km/h, iar probabilitatea de precipitații este de 25%. Maxima va fi de 19 grade Celsius, iar minima de 16 grade.

Vremea ANM 29 octombrie 2020 pentru Iași

În Iași vor fi nori și soare, dar șansele să plouă sunt destul de reduse. Temperaturile înregistrate se vor situa în prejma valorilor de 8-16 grade Celsius. Vântul va bate cu 11 km/h.

Vremea ANM 29 octombrie 2020 pentru Brașov

În Brașov va ploua toată ziua, iar temperaturile vor fi mici. Acestea se vor încadra între 8 și 14 grade Celsius. Sunt 61% șanse să plouă.

Vremea ANM 29 octombrie 2020 pentru Cluj-Napoca

Va fi o maximă de 15 grade Celsius în Cluj-Napoca, iar minima va fi de doar 6 grade. Vântul va sufla slab, iar cerul va fi acoperit în mare parte de nori. Spre seară cresc șansele să plouă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: