Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 3 martie 2021. Ce temperaturi sunt anunțate de meteorologi

Vremea ANM 3 martie 2021. Ce temperaturi sunt anunțate de meteorologi

Vremea ANM 3 martie 2021

Prognoza ANM 3 martie 2021. Ce temperaturi sunt anunțate de meteorologi pentru ziua de miercuri. Iată cum va fi vremea!

Vremea ANM 3 martie 2021. Prognoza meteo pentru marile orașe

Meteorologii transmit în fiecare zi cum va fi prognoza meteo. Pentru data de 3 martie, specialiștii au anunțat că va fi predominant însorit în mare parte a țării. Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, iar în cele mai multe zone soarele va străluci pe tot parcursul zilei.iată cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Brașov, Cluj-Napoca.

Vremea ANM 3 martie 2021. Prognoza meteo pentru București

În București, temperatura maximă din ziua de miercuri vom fi de 11 °C. În schimb, minima va fi de 1 °C . Soarele va străluci și pe tot parcursul zilei, iar șansele de ploaie sunt de unu la sută. Vântul va sufla cu 15 km/h.

Vremea ANM 3 martie 2021. Prognoza meteo pentru Constanța

Prognoza meteo pentru ziua aceasta arată că în Constanța va fi o maximă de 6 °C, în timp ce minima înregistrată în termometre va arăta doar 3 °C pe timpul nopții. Va fi mult soare, așa că locuitorii din acest oraș se vor bucura de prezența lui. Vântul va sufla destul de puternic, cu 20 km/h.

Vremea ANM 3 martie 2021. Prognoza meteo pentru Iași

Va fi mult soare în Iași, după cum arată prognoza din de miercuri. Maxima înregistrată aici va fi de 9 °C, iar minima stabilită de meteorologi va fi de 0 °. Va fi mult soare, iar vântul va sufla cu rafale de 17 km/h pe timpul zilei, iar spre seară acestea se mai domolesc.

Vremea ANM 3 martie 2021. Prognoza meteo pentru Brașov

Va fi predominant însorit în Brașov în ziua aceasta. Maxima înregistrată va fi de 11 °C, iar minima va fi de – 2 °C. Așadar, nu scăpăm de temperaturile negative nici în acest început de primăvară. Vântul va sufla cu 11 km/h.

Vremea ANM 3 martie 2021. Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

În Cluj, vorbim despre o temperatură maximă de 12 °C și de o minimă de – 2 °C. Vor fi nori joși și ceață iar vântul va sufla cu 11 km/h. Șansele de ploaie sunt de 2%.