Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 2 martie 2021. Cum va fi vremea

Prognoza meteo ANM 2 martie 2021. Cum va fi vremea

Prognoza meteo ANM 2 martie 2021

Prognoza meteo ANM 2 martie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră în a doua zi de primăvara și de ce temperaturi vom avea parte, ne explică specialiștii ANM.

Prognoza meteo ANM 2 martie 2021. Starea vremii în țara noastră

Meteorolog și de la Administrația Națională de meteorologie transmit în fiecare zi cum va fi prognoza meteo pentru marile orașe din țara noastră .în cea de-a doua zi din această primăvară temperaturile vor fi destul de ridicate și mai mari decât în ziua precedentă pe 1 martie.Maxima se va situa în jurul valorii de 10 °C,iar pe timpul nopții încă este posibil să avem parte de temperaturi negative.Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Brașov și Cluj-Napoca.

Prognoza meteo ANM 2 martie 2021. Starea vremii în București

În București, temperatura maximă înregistrată va fi de 10 °C, în timp ce minima zilei de marți ar fi de – 2 °C. Cerul va fi parțial în murit iar șansele de ploaie sunt destul de mici, fiind de șase la sută. Vântul va sufla pe tot parcursul zilei cu 19 km/h.

Prognoza meteo ANM 2 martie 2021. Starea vremii în Constanța

Marți, în Constanța temperatură maximă care va fi înregistrată va fi de 6 °C. În schimb, minima va fi de 3 °C. Meteorologie ANM arată că norii se vor risipi iar soarele va străluci pe tot parcursul zilei. Șansele de precipitații sunt de șase la sută .

Prognoza meteo ANM 2 martie 2021. Starea vremii în Brașov

În Brașov, maxima zilei de marți va fi de șapte grade Celsius. Minima, în schimb, va fi de – 2 °C . Șansele de precipitații sunt mici de doar doi la sută. Vântul va sufla pe tot parcursul zilei cu 13 km/h

Prognoza meteo ANM 2 martie 2021. Starea vremii în Iași

În Iași, maxima zilei transmisă de meteorologi va fi de 11 °C. Minima va fi de 3 °C și va fi mai cald decât în prima zi de primăvară. Șansele de precipitații sunt foarte mici, de doi la sută.

Prognoza meteo ANM 2 martie 2021. Starea vremii în Cluj-Napoca

Maxima zilei în Cluj-Napoca în ziua de marți va fi de 10 °C. Vântul va sufla cu rafale de 19 km/h, pe tot parcursul zilei. Minima înregistrată de termometre va fi de – 2 °C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: