Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 5 martie 2021. Ce temperaturi vor fi la final de săptămână

Vremea ANM 5 martie 2021. Ce temperaturi vor fi la final de săptămână

Vremea ANM 5 martie 2021

Prognoza meteo ANM 5 martie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în ziua de vineri.

Prognoza meteo ANM 5 martie 2021. Cum va fi vremea

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie anunță în fiecare zi cum va fi prognoza meteo. Pentru ziua de vineri, vremea la nivelul întregii să țării va fi una caldă și vom avea parte de temperaturi destul de ridicate. În anumite zone va fi noros și este posibil să aibă loc ploi. Iată cum va fi vremea în București Constanța Iași Brașov și Cluj.

Prognoza meteo ANM 5 martie 2021. Cum va fi vremea  în București

În București, specialiștii ANM au anunțat că va fi o vreme noroasă, iar șansele de ploaie sunt de 25 %. Temperatura maximă înregistrată va fi de 11 °C, în timp ce minima va fi de – 1 °. Vântul va sufla destul de puternic și se va înteți pe timpul serii, ajungând la rafale de 22 km/h. Temperatura resimțită va fi de – 7 °C.

Prognoza meteo ANM 5 martie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

În Constanța, temperatura maximă înregistrată de termometre va fi de 13 °C. Va fi predominant însorit, după cum arată meteorologii în prognoza meteo. Șansele de ploaie sunt aproape de zero, iar pe timpul serii se va înregistra o temperatură de 4 °C. Vântul va sufla cu 28 km/h.

Prognoza meteo ANM 5 martie 2021. Cum va fi vremea în Iași

În Iași, meteorologii au anunțat că va ploua, șansele de precipitații fiind de 56 %. Maxima din termometre va fi de 14 °C, în timp ce minima va fi de – 1 °. Temperatura resimțită în realitate va fi de – 6 °C. Va fi foarte înnorat și vântul va sufla cu rafale de 26 km/h.

Prognoza meteo ANM 5 martie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov, meteorologi și au anunțat că va fi o maximă de 13 °C și o minima de – 1 °. Șansele de precipitații sunt de 7 % și vântul va sufla cu 22 km/h.

Prognoza meteo ANM 5 martie 2021. Cum va fi vremea în Cluj

Îmi Cluj-Napoca va fi noros și se va înregistra temperatura maximă de 11 °C. Vântul va sufla cu 20 km/h, iar șansele de precipitații sunt 25 %.  Minima va fi de – 1 ° dar temperatura resimțită de fapt va fi de – 7 °C

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: