Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 4 martie 2021. De ce vreme vor avea parte cei ce au baba în această zi

Prognoza meteo ANM 4 martie 2021. De ce vreme vor avea parte cei ce au baba în această zi

Prognoza meteo ANM 4 martie 2021

Prognoza meteo ANM 4 martie 2021. De ce vreme vor avea parte cei ce au baba în această zi. meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în ziua aceasta.

Prognoza meteo ANM 4 martie 2021. Starea vremii în țara noastră

Meteorologii transmit în fiecare zi cum va fi vremea. În ziua de joi temperaturile anunțate sunt unele mai mari decât ar fi normal în această perioadă. Maxima înregistrată la nivelul țării va fi de 15 °C. Minimele vor fi, în general, pozitive și ne putem lua adio de la ger!

Prognoza meteo ANM 4 martie 2021. Starea vremii în București

În București, meteorologii au anunțat o maximă de 15 °C. Vor fi nori joși și și ceață în decursul zilei de joi. Minima înregistrată la fi de 3 °C. Vântul va sufla destul de tare, cu 24 km/h.

Prognoza meteo ANM 4 martie 2021. Starea vremii în Constanța

În Constanța, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat că va fi o minimă de 5 °C, așadar constănțenii își pot lua adio oficial de la ger. Maxima înregistrată în decursul zilei de joi va fi de 11 °C. Vântul va sufla puternic pe tot parcursul zilei cu 26 km/h.

Prognoza meteo ANM 4 martie 2021. Starea vremii în Iași

În Iași maxima va fi de 15 °C și meteorologii au anunțat în prognoza meteo că vor fi nori joși și ceață. Maxima va fi de 15 °C în timp ce minima înregistrată va fi de 3 °C. Șansele de precipitații sunt mici, de opt la sută.

Prognoza meteo ANM 4 martie 2021. Starea vremii în Brașov

Meteorologii anunță că va fi însorit în Brașov, unde temperatura maximă înregistrată va fi de 14 °C. Minima va fi de – 1 ° și cerul va fi senin în timpul nopții. Șansele de precipitații sunt mici.

Prognoza meteo ANM 4 martie 2021. Starea vremii în Cluj-Napoca

Maxima de joi din Cluj va fi de 12 °C. Specialiștii anunță nori joși și ceață pe tot parcursul zilei. Minima va fi de 0 °C și vântul va sufla cu rafale de 13 km/h, care se domolesc pe timpul serii și ajung la 11 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: