Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 9 octombrie 2020. Ce prognoză meteo au transmis specialiștii

Vremea ANM 9 octombrie 2020. Ce prognoză meteo au transmis specialiștii

GALERIE FOTO (2) Vremea ANM

Vremea ANM 9 octombrie 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în țara noastrp în ultima zi lucătoare a săptămânii. Va fi frig și va ploua în aproape toată țara.

Vremea ANM 9 octombrie 2020 în România

Temperaturile vor scădea destul de mult și vor fi, pe alocuri, chiar mai mici decât ar fi normal în această perioadă din an. Va ploua foarte mult, iar temparatura maximă a zilei nu va depăși valoarea de 20 de grade Celsius niciunde în țară. Iată cum va fi vremea în mai multe orașe din țară, pe 9 octombrie.

Vremea ANM 9 octombrie 2020 în București

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în București. Temperatura maximă de vineri va fi de 18 grade Celsius, iar vântul va sufla cu 19 km/h. Există o probabilitate de precipitații de 61%, iar minima va fi de 15 grade Celsius.

Vremea ANM 9 octombrie 2020 în Constanța

Și în Constanța va ploua în mare parte din zi. Temperatura maximă de la malul mării va fi de 20 de grade Celsius, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 16 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 33 km/h. Și sunt șanse de ploaie de 64%.

Vremea ANM 9 octombrie 2020 în Brașov

Va fi foarte frig în Brașov, iar maxima nu va depăși pragul valorii de 13 grade Celsius. Sunt 62% șanse să plouă și 40% să aibă loc descărcări electrice și furtuni.

Vremea ANM 9 octombrie 2020 în Iași

Maxima zilei în Iași va fi de doar 18 grade Celsius, iar minima va fi de 14 grade. Vântul va sufla cu rafale de până la 22 km/h. Probabilitatea de precipitații este de 67%.

Vremea ANM 9 octombrie 2020 în Cluj-Napoca

Va fi frig și în Cluj, după cum arată prognoza meteo. Vor fi temperaturi cuprinse între 18 și 9 grade Celsius, iar șansele de ploaie sunt de 60%.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: