Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM de weekend. Meteorologii au transmis cum va fi sâmbătă și duminică

Vremea ANM de weekend. Meteorologii au transmis cum va fi sâmbătă și duminică

vremea anm

Prognoza meteo ANM de weekend. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră în acest weekend. Temperaturile vor fi plăcute, dar pe alocuri vor exista averse, însoțite de descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în marile orașe

Maxima din acest weekend va fi de 13 grade Celsius, anunțî meteorologii ANM care au stabilit care este prognoza meteo pentru cele două zile e la finalul săptămânii. Va fi soare, frumos, iar românii se vor putea bucura de vremea caldă. Iată cum va fi vremea în marile orașe din țara noastră, în acest weekend.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Arad

Va fi vremea cu nori și soare sâmbătă, în Arad. Temperatura maximă care va fi înregistrată va fi de 10 grade Celsius. Minima va fi de doar 2 grade, în schimb. Duminică, termometrele vor arăta temperaturi între 4 și 12 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în București

Va fi noros în București sâmbătă, când temperaturile se vor încadra între 3 și 12 grade Celsius. Duminică va fi soare, iar termometrele vor arăta 3 și 12 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Constanța

Sunt șanse mari de ploaie în Constanța, sâmbătă. Meteorologii au anunțat că vor fi undeva între 8 și 12 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Iași

Va fi noros pe tot parcursul acestui weekend în Iași, după cum arată prognoza ANM. Vor și între 4 și 9 grade sâmbătă, în timp ce duminică se vor înregistra până la maxim 10 grade.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Vor fi nori și soare în Cluj pe tot parcursul acestui weekend. Maxima acestor zile va fi de 8 grade Celsius.

Cum va fi vremea în luna decembrie. Meteorologii au anunțat ce ne așteaptă de Crăciun

Meteorologii au transmis cum va fi vremea de Crăciun. Astfel, este foarte puțin probabil să avem o iarnă geroasă sau chiar și zăpadă. Încălzirea globală este și ea un factor important.

„Anul 2020 ar putea să detroneze anul 2016 ca cel mai călduros an începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea, de când avem observații sistematice la nivel global și putem spune, de asemenea, că acest lucru s-ar putea petrece în condițiile în care în Pacificul Tropical avem o fază negativă, nu pozitivă, ca în cazul anului 2016.

Nu este încă sigur, dar așa cum a pornit anul 2020, în orice caz e fie pe poziția 1, fie pe poziția 2 (…) Încălzirea globală își spune și mai mult cuvântul în 2020, față de anul 2016. Este probabil sa avem ierni geroase, dar sansele sunt mult mai mici fata de acum 20-40-60 de ani”, a spus meteorologul Roxana Bojariu.

“Așadar, iernile geroase, cu troiene, sunt doar o amintire a generațiilor născute până în anii ’90. În ultimele două decenii, anotimpul rece a devenit din ce în ce mai blând”, a declarat  climatologul ANM.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: