Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 13 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în marile orașe

Prognoza meteo ANM 13 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în marile orașe

Prognoza meteo

Prognoza meteo ANM 13 noiembrie 2020. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au transmis cum va fi vremea în această zi.

Prognoza meteo ANM 13 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în marile orașe din țară

Maxima zilei de vineri în țară va fi de 13 grade Celsius, iar aceasta se va înregistra în partea de sud-est a țării. Vremea va fi frumoasă, în mare parte din țară, dar vor exista și zone în care vor avea loc averse. Iată cum va fi vremea în cele mai mari orașe din țara noastră, potrivit informațiilor din prognoza ANM.

Prognoza meteo ANM 13 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în Arad

În Arad, cerul va fi parțial noros, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius. În schimb, minima va fi de 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 13 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în București

Va fi parțial însorit în București, iar maxima va fi de 12 grade Celsius. Sunt 25% șanse de ploaie vântul va sufla cu rafale de 7 km/h.

Prognoza meteo ANM 13 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în Constanța

Va fi vreme cu nori și soare și în Constanța, iar temperaturile se vor încadra între 8 și 13 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 13 km/h. Seara va ploua cu siguranță, șansele fiind de 96%.

Prognoza meteo ANM 13 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în Iași

Vor fi 8 grade Celsius în Iași, iar minima va fi de  5 grade Celsius. Sunt 20% șanse de ploaie spre seară. Vântul va sufla toată ziua, iar seara se va înteți. Rafalele vor ajunge până la 17 km/h.

Prognoza meteo ANM 13 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Va fi parțial însorit în Cluj-Napoca în această zi, iar temperaturile vor fi între 2 și 8 grade Celsius. Sunt 25% șanse de ploaie.

Cum va fi iarna 2020-2021. Meteorologii ANM au transmis prognoza

Meteorologii au transmis și cum va fi această iarnă. Vom avea parte de temperaturi mici și viscole, episodic. Totuși, iarna va fi destul de blândă.

”Nu se poate exclude apariția unor ierni reci, dar cel mai probabil este să avem ierni din ce în ce mai calde, cu episoade de viscol, temperaturi foarte scăzute. Chiar dacă vom vorbi despre episoade extreme scurte, impactul lor poate fi semnificativ.

Nu trebuie neglijate fenomenele extreme atunci când vorbim despre încălzirea globală. Într-o iarnă caldă, este de ajuns un episod foarte scurt de viscol, care poate da peste cap întreaga economie.

Așadar, iernile geroase, cu troiene, sunt doar o amintire a generațiilor născute până în anii ’90. În ultimele două decenii, anotimpul rece a devenit din ce în ce mai blând, a declarat Roxana Bojariu, climatolog ANM.

Totodată, în această iarnă am putea fii martorii unor furtuni puternice, nu numai în România, ci în ma multe țări din Europa.

”Unele dintre marile orașe din Europa ar putea fi lovite de furtuni în această iarnă. Vorbim despre Lisabona, Madrid și Barcelona, Nisa, Roma, Atena și București”, spuneau meteorologii AccuWeather.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: