Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București, 19 mai. Meteorologii spun că ne așteaptă o zi cu temperaturi ridicate, dar fără soare

Vremea în București, 19 mai. Meteorologii spun că ne așteaptă o zi cu temperaturi ridicate, dar fără soare

Vremea în București, 19 mai. Meteorologii spun că ne așteaptă o zi cu temperaturi ridicate, dar fără soare

Specialiștii ANM au emis o avertizare meteorologică valabilă până pe 21 mai, ora 09:00. Potrivit acestei informări, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse vijelii și căderi de grindină. Iată la ce să ne așteptăm în București!

Prognoza meteo de azi 19 mai în București

București se află sub sub incidența acestei avertizări meteorologice, deși ziua de 19 mai se anunță a fi una cu temperaturi destul de crescute. Maxima zilei se va situa între 27-28 de grade C, ceea ce înseamnă că vom avea parte de vreme cât se poate de frumoasă în Capitală.

Un singur lucru de menționat: soarele va lipsi cu desăvârșire, iar norii vor profita. Avem parte de cer noros încă de la primele ore ale dimineții până târziu în noapte. Șanse de ploaie sunt doar în prima parte a zilei, când termometrele vor înregistra 17 grade C.

 

Vremea în București conform ANM

Vremea va fi, așadar, predominant plăcută, cu temperaturi destul de crescute pentru această perioadă a lunii mai. Totuși, veștile bune se opresc aici, căci de miercuri, 20 mai, vremea se va schimba în Capitală.

Ne așteaptă o coborâre simțitoare a gradelor în termometre și, pe alocuri, averse cu descărcări electrice. Potrivit anunțului făcut de meteorologi, de miercuri vor începe ploile, care sunt însoțite de intensificări ale vântului, descărcări electrice și grindină.

Vremea se va răci treptat până la sfârșitul acestei săptămâni, când vom înregistra doar temperaturi de sub 20 de grade. Soarele își va face când și când apariția, însă vremea se va menține rece.

Loading...