Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București 3 aprilie. ANM anunță vreme plăcută și temperaturi în creștere

Vremea în București 3 aprilie. ANM anunță vreme plăcută și temperaturi în creștere

GALERIE FOTO (2) Vremea în București 3 aprilie. ANM anunță vreme plăcută și temperaturi în creștere

Vremea în București, pe 3 aprilie, este cât se poate de plăcută. Avem parte de acele temperaturi cu plus pe care toată lumea le aștepta. Gata cu ninsorile și ploile, în București ne vom desfăta cu o vreme de primăvară, cu o maximă de 15 grade. Mare atenție, însă, #rămânemîncase!

Prognoza meteo de azi 3 aprilie în București

În ciuda codului de vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol, anunțat de ANM, vremea din București, pe 3 aprilie, este cât se poate de caldă. Prognoza meteo indică o creștere a valorilor termice și o domolire a vântului. Mercurul crește, așadar, în termometre, iar asta nu poate să însemne decât că vom avea parte de o zi senină și călduroasă. Norii își vor face și ei apariția în prima parte a zilei, însă, nu sunt notabili. Spre seară, cerul se păstrează senin și temperatura crescută.

Vremea pe ore în București conform ANM

Începutul zilei nu va fi la fel de călduros, înregistrându-se 5 grade Celsius, iar cerul fiind parțial noros. Spre orele dimineții, între 09:00 și 12:00, soarele își face curaj și iese din spatele norilor. La orele prânzului ne bucurăm deja de un cer senin, un soare strălucitor și nu mai puțin de 15 grade Celsius. Maxima termică se va păstra mult după ora 18:00, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu o zi călduroasă, de primăvară autentică.

Spre noapte, temperatura mai coboară în termometre, însă nimic îngrijorător. Șansele de ploaie sunt minime, iar vântul va sufla moderat.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Din fericire, temperaturile ridicate se păstrează și a doua zi, sâmbătă, 4 martie. Ba mai mult, temperatura va înregistra o nouă creștere, ajungându-se chiar la 17 grade. Din păcate, însă, soarele va sta mai toată ziua ascunsă după nori și vom avea parte de o zi  – în genere – înnorată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: