Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București, 3 iunie. ANM anunță vreme instabilă și cantități de apă însemnate

Vremea în București, 3 iunie. ANM anunță vreme instabilă și cantități de apă însemnate

Vremea în București, 3 iunie. ANM anunță vreme instabilă și cantități de apă însemnate

Vremea în București nu suferă nicio îmbunătățire miercuri, 3 iunie, ci dimpotrivă. ANM a reactualizat o informare meteorologică potrivit căreia se va înregistra vreme rea și cantități de apă însemnate.

Vremea în București conform ANM

Miercuri, 3 iunie, avem parte în continuare de temperaturi joase, mult mai scăzute decât normalul perioadei. Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea, valabil în Oltenia și în județul Alba, dar București nu intră sub incidența lui.

În Capitală va fi, însă, în continuare frig și va ploua. Potrivit informării emise de ANM, vom avea parte de manifestări de instabilitate atmosferică și de cantități de apă însemnate. Se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 15-25 l/mp în Capitală.

Prognoza meteo ANM 3 iunie

Potrivit Administrației de Meteorologie, maxima termică în București se va situa în jurul a 19 grade C, în timp ce minima va fi de 13 grade. Se vor semnala înnorări accentuate și averse de ploaie. În anumite intervale de timp, se vor semnala și prezența unor intensificări ale vântului în timpul ploilor. Presiunea atmosferică este în ușoară scădere, iar vremea va fi în general instabilă.

Și-n restul țării va fi frig. Potrivit ANM, a fost declarat cod galben în județul Olt, județul Vâlcea, dar și în județul Alba. Aici sunt așteptate grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice, averse care vor cumula 15-25 l/mp, dar și intensificări ale vântului. Temperaturile înregistrate în toată țara, miercuri, 3 iunie, vor fi mult mai scăzute decât cele prevăzute în această perioadă a anului. Iată cum arată prognoza meteo ANM pentru săptămâna în curs!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: