Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București joi 7 mai. Anm anunță cer variabil și înnorări temporare

Vremea în București joi 7 mai. Anm anunță cer variabil și înnorări temporare

GALERIE FOTO (2) Vremea în București joi 7 mai. Anm anunță cer variabil și înnorări temporare

Prognoza meteo ANM pentru București. Specialiștii au anunțat o scădere a temperaturilor, lucru semnalat încă de la începutul acestei săptămâni. Joi, 7 martie, temperaturile vor rămâne scăzute pentru această perioadă a anului, însă gradele vor mai urca în termometre. Ne așteaptă o zi cu cer variabil și cu înnorări temporare. Nu sunt, însă, semnalate ploi.

Prognoza meteo de azi 7 mai în București

Meteorologii au emis un cod galben vijelii și intensificări de scurtă durată ale vântului, însă București nu intră sub incidența lui. Cu toate acestea, temperaturile rămân scăzute în Capitală, iar maxima înregistrată va fi de doar 19 grade C.

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în prima parte a zilei. Chiar și așa, probabilitatea de apariția a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări de 45 km/h, în cea de-a doua parte a zilei. Minima zilei va fi cuprinsă între 6 și 8 grade C.

Vremea pe ore în București conform ANM

La primele ore ale dimineții va fi frig, însă soarele va izbuti să-și facă apariția. Până la orele prânzului, gradele vor urca în termometre până la 19 grade C. După-amiaza, soarele va sta acoperit de nori, ceea ce va face ca temperatura să mai scadă puțin. Spre înserat, sunt șanse de ploaie, temperatura coborând la 11-12 grade C.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

În restul țării, vremea va rămâne instabilă, iar pe alocuri va ploua. Specialiștii ANM au emis un cod galben de intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: