Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București, joi 9 aprilie. Temperaturile se mențin calde, conform ANM

Vremea în București, joi 9 aprilie. Temperaturile se mențin calde, conform ANM

GALERIE FOTO (2) Vremea în București, joi 9 aprilie. Temperaturile se mențin calde, conform ANM

Mercurul urcă bine în termometre joi, 9 aprilie, iar temperatura maximă înregistrată va fi de 21 de grade C. O vreme mai mult decât plăcută se anunță, așadar, potrivit ANM pentru mijlocul acestei săptămâni. Vestea bună? Vremea se va menține caldă și-n perioada următoare.

Prognoza meteo de azi 9 aprilie în București

Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate, de primăvară, pentru joi, 9 aprilie, în capitala României. Valoarea termică maximă a acestei zile va fi de 21 de grade C, în timp ce minima e de 9 grade Celsius. Vântul va bate cu o viteză de 14 km/h, însă nu va fi de sesizat. Toți bucureștenii se vor bucura, așadar, de o vreme de primăvară autentică, cu soarele strălucind sus pe cer.

Vremea pe ore în București conform ANM

Soarele va fi sus pe cer încă din prima parte a zilei, când se vor înregistra 9 grade C. Spre după-amiază, cerul se va păstra senin, iar temperatura înregistrată va fi de 21 de grade C. Vremea caldă, plăcută, se va păstra mult după apusul soarelui, deși vântul va mai face mici capricii. Noaptea va fi la fel de caldă, cu temperaturi de peste 10 grade. Nu sunt prognozate ploi ori rafale de vânt puternice, conform ANM.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Ne așteaptă, așadar, o nouă zi călduroasă, cu temperaturi de peste 20 de grade. Vremea se va menține în acest registru încă 2-3 zile, însă din weekend temperaturile vor începe să scadă. La începutul săptămânii viitoare deja ne vom confrunta, din nou, cu vreme urâtă. O vreme de aprilie capricioasă, așadar, cum au prognozat și meteorologii.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: