Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București sâmbătă 11 aprilie. ANM anunță cer variabil și intensificări ale vântului

Vremea în București sâmbătă 11 aprilie. ANM anunță cer variabil și intensificări ale vântului

GALERIE FOTO (2) Vremea în București sâmbătă 11 aprilie. ANM anunță cer variabil și intensificări ale vântului

Meteorologii anunță temperaturi în scădere pentru sâmbătă, 11 aprilie. Vremea caldă se va menține, însă mercurul va mai covorî câteva grade în termometre. Vântul se va intensifica pe alocuri, iar cerul va fi variabil. Haideți să vedem, așadar, prognoza meteo pentru București în acest weekend!

Prognoza meteo de azi 11 aprilie în București

Vremea va fi predominant frumoasă, chiar dacă valorile termice vor scădea comparativ cu zilele precedente. Dacă vineri au fost chiar și 25-26 de grade C, sâmbătă maxima zilei va fi de 16 grade C. Cerul va fi predominant noros, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cea de-a doua parte a zilei. Temperatura minimă se va încadra între 10 și 11 grade C, iar meteorologii anunță o scădere a temperaturilor și-n perioada următoare.

Vremea pe ore în București conform ANM

Soarele se va ascunde în spatele norilor pentru cea mai mare parte a zilei. Începutul zilei va fi friguros, în termometre înregistrându-se doar 11 grade C. De-abia după amiază, vremea se va mai încălzi, pentru a atinge maxima de 16 grade C. Cerul va fi parțial noros, iar spre seară norii se vor aduna. Cu toate acestea, nu sunt așteptate ploi sâmbătă, 11 aprilie, în București.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Potrivit ANM, vremea va continua să se răcească și-n zilele următoare, duminică înregistrându-se valori și mai scăzute. Nu vor fi, însă, înregistrate valori termice neobișnuite pentru această perioadă. Dimpotriva. Vremea își reintră în normal după câteva zile în care am avut parte de temperaturi ridicate, potrivite lunii mai, și nu aprilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: