Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București vineri 10 aprilie. ANM anunță vreme plăcută în continuare

Vremea în București vineri 10 aprilie. ANM anunță vreme plăcută în continuare

GALERIE FOTO (2) Vremea în București vineri 10 aprilie. ANM anunță vreme plăcută în continuare

Prognoza meteo de vineri, 10 aprilie, indică temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal la această dată. Mercurul va continua să crească în termometre, până la 23 de grade C. Bucureștenii se vor bucura, așadar, de încă o zi călduroasă, prietenoasă, de primăvară. Cerul se va păstra senin, însă spre noapte norii o să-și facă apariția. Haideți să vedem, așadar, cum va fi vremea pe ore!

Prognoza meteo de azi 10 aprilie în București

Conform ANM, vremea de vineri, 10 aprilie, se va păstra plăcută, cu temperaturi de peste 20 de grade, pentru a patra zi consecutiv. Maxima zilei va fi de 23 -24 de grade C, iar meteorologii atrag atenția asupra acestui lucru, spunând că sunt valori mult mai ridicate decât cele așteptate în această zi, în prima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi senin pe tot parcursul zilei, iar spre noapte o să-și facă apariția norii, însă nu sunt prognozate ploi.

Vremea pe ore în București conform ANM

Începutul zilei va fi înregistrată o temperatură de 12 grade C, care este și minima zilei de 10 aprilie. Ulterior, spre orele amiezii, temperaturile cresc în termometre și se va ajunge la 21-23 de grade C. Soarele va străluci cu putere, iar căldura se va resimți puternic. Spre seară, norii se mai adună, însă vremea se păstrează plăcută. Nu sunt așteptate ploi, iar vântul nu face probleme.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Spre weekend, temperaturile mai scad în termometre și vor ajunge la valori normale pentru această perioadă a anului. Pe săptămâna viitoare sunt așteptate și ploi, însă nimic ce n-ar fi normal pentru luna aprilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: