Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România, 2 iunie. Meteorologii anunță vreme instabilă și rece în toate regiunile țării

Vremea în România, 2 iunie. Meteorologii anunță vreme instabilă și rece în toate regiunile țării

Vremea în România, 2 iunie. Meteorologii anunță vreme instabilă și rece în toate regiunile țării

Primele zile de vară nu par deloc a fi estivale, ci dimpotrivă. Temperaturile vor coborî drastic în următoarele zile, iar meteorologii au emis o avertizare meteo valabilă până pe 3 iunie, ora 23:00.

Potrivit acestei informări, temperaturile vor fi scăzute în toate regiunile țării, iar instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Marți, 2 iunie, vine la pachet cu averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină și vijelii. În multe dintre regiunile țării, ploile vor avea caracter torențial, iar cantitatea de apă va fi considerabilă.

Vremea în București, conform ANM

Prognoza meteo ANM pentru București arată că vremea va fi rece și instabilă. Ziua de 2 iunie va fi una preponderent ploioasă. Se așteaptă averse pe tot parcursul zilei, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade C, în timp ce minima va fi de 7 grade.

Vremea în Constanța

Vremea va fi mai rece decât cea așteaptă în luna iunie.  La malul Mării Negre sunt așteptate 16 grade C, dar și ploaie cu caracter torențial. Se vor înregistra intensificări ale vântului și, posibile, descărcări electrice.

Vremea în Brașov

Ploile continuă și la munte, și vor fi însoțite de fenomene extreme. Cantitățile de apă strânse pot ajunge la 50 de litri de apă pe metru pătrat. La Brașov, temperatura maximă va fi de 12 grade C, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 6 grade C.

Vremea în Cluj

Primel zile de vară nu se anunță a fi prea călduroase la Cluj. Temperaturile înregistrate sunt sub normalul perioadei și se vor resimți din plin. Chiar dacă nu sunt semnalate ploi pentru această regiune a țării, temperaturile vor fi mult mai joase decât cele cuvenite. Maxima zilei va fi de 14 grade C, în timp ce minima de 8. Soarele își va face timid apariția, în spatele norilor, de-abia după-amiază.

Vremea în Iași

La Iași, sunt mari șanse de ploaie. Maxima zilei va fi de 14 grade, în timp ce minima de 9. Dimineața va fi înnorată, iar după-amiază sunt așteptate ploi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: