Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România 23 iunie 2020. ANM anunță ploi torențiale și vijelii în aproape toată țara

Vremea în România 23 iunie 2020. ANM anunță ploi torențiale și vijelii în aproape toată țara

Vremea în România 23 iunie 2020

Vremea în România 23 iunie 2020. Meteorologii vin cu vești proaste în ceea ce privește prognoza meteo de mâine. Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ploi torențiale și vijelii în mai multe zone din țară până în această noapte.

Nici mâine vremea nu va fi plăcut, specialiștii anunțând averse de ploaie și vijelii în aproape toată țara. În acest weekend, românii au avut parte de fenomene meteorologice puternice, în unele zone din țară fiind distruse zeci de gospodării.

Vremea în București 23 iunie 2020

În Capitală, vremea nu va fi deloc înnsorită. Meteorologii anunță ploi torențiale și furtuni sporadice cu fulgere. Precipitațiile vor ajunge până la 50%, iar gradul de umiditate va fi de până la 665.

Temperaturile maxime se vor situa între 25 și 27 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 19 și 23 grade Celsius.

Vremea în Constanța 23 iunie 2020

Pe litoral, turiștii nu vor avea parte de o vreme tocmai înnsorită. Conform ANM, temperaturile maxime se vor situa între 20 și 24 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 19 și 20 de grade Celsius.

Precipitațiile vor fi de 20%, iar umiditatea de 72%.

Vremea în Brașov 23 iunie 2020

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea la munte va fi ploioasă și friguroasă. Pe tot parcurcul întregii zile, meteorologii anunță averse de ploi și vreme instabilă.

Temperaturile maxime vor ajunge de până la 22 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 16 și 18 grade Celsius.

Vremea în Iași 23 iunie 2020

În Iași, marți vremea va fi destul de caldă, dar fără soare. Specialiștii anunță furtuni sporadice însoțite de descărcări electrice, precipitațiile ajungând la 60%.

Temperaturile maxime vor ajunge de până la 27 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 18 și 19 grade Celsius.

Vremea în Cluj 23 iunie 2020

Marți, 23 iunie vremea în Cluj va fi instabilă. Specialiștii au anunțat că vor avea loc averse der ploaie, iar vântul va bate cu până la 18 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 23 grade Celsius, iar cele minime vor ajunge până la 18 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: