Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România, 29 mai. ANM anunță vreme rece și instabilă în toată țara

Vremea în România, 29 mai. ANM anunță vreme rece și instabilă în toată țara

Vremea în România, 29 mai. ANM anunță vreme rece și instabilă în toată țara

Vremea în România, 29 mai. Specialiștii ANM au anunțat că vremea rece și instabilă se menține și-n zilele următoare. Vineri ne așteaptă temperaturi scăzute și ploi, însoțite, pe alocuri, de descărcări electrice.

Vremea în România 29 mai

Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea valabilă pentru 29 mai, dar și pentru zilele următoare. Vineri, cerul va rămâne noros în toată țara, cu averse și furtuni cu descărcări electrice. Temperatura maximă a zilei va fi de 23 de grade C.

Vremea în București

În Capitală, vremea va rămâne rece, iar instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Norii vor împânzi cerul, iar ploile vor fi abundente. Maxima zilei se va situa în jurul a 22 de grade C, în timp ce minima va fi de 14. Se așteaptă ploi scurte pe tot parcursul zilei.

Vremea la Brașov 29 mai

Vremea este extrem de rece în mod deosebit în zona montană. Pe crestele montante înalte a nins abundent, iar zăpada depășește chiar și 6 metri înălțime. În momentul de față, pe Transfăgărășan se lucrează la deszăpezire.

Vremea în Constanța

Vreme rece se așteaptă și la malul Mării Negre, unde gradele nu vor urca mai sus de 20 de grade. Spre după-amiază, sunt așteptate averse însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Spre seara, gradele vo coborî din nou în termometre pâna la o minima de 13 grade.

Vremea în Cluj

Vremea 29 mai Cluj. Meteorologii au anunțat temperaturi scăzute și pentru această regiune a țării. Maxima zilei se va situa în jurul a 17 grade C. Va fi o zi cu cer înnorat, iar pe alocuri se vor semnala ploi. Vremea rece se va menține și-n zilele următoare.

Vremea în Iași

Ploaie și la Iași. Prognoza meteo ANM indică o maximă termică de 18 grade și o minimă de 10. Se așteaptă să plouă atât în prima parte a zilei, cât și-n cea de-a doua. De-abia spre noapte cerul se va mai curăța de nori. În orice caz, se așteaptă temperaturi mai reci decât cele prevăzute în această perioadă a anului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: