Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România, 5 iunie. ANM anunță că vremea se va încălzi treptat începând cu 5 iunie

Vremea în România, 5 iunie. ANM anunță că vremea se va încălzi treptat începând cu 5 iunie

Vremea în România, 5 iunie. ANM anunță că vremea se va încălzi treptat începând cu 5 iunie

Vremea în România 5 iunie. Meteorologii anunță că începând cu 5 iunie vremea se va încălzi treptat în toate regiunile țării. Temperaturile vor ajunge la 29 de grade, chiar dacă instabilitatea atmosferică rămâne accentuată.

Vremea în București, conform ANM

În Capitală, avem parte de vreme frumoasă, călduroasă. Cerul va rămâne totuși variabil și va suferi înnorări temporare. Maxima zilei în Capitală se va situa în jurul valorii de 25 de grade C, în timp ce minima va fi de 10 grade. În cea de-a doua parte a zilei și la noapte se vor manifesta, ici-colo, condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Vremea în Iași

Gradul de instabilitate atmosferică se va menține relativ ridicat azi, 5 iunie, însă vremea va fi general frumoasă la Iași. Temperatura maximă a zilei se va situa în jurul valorii de 27 de grade C, în timp ce minima va fi 15 grade. Soarele va străluci cu putere de la primele ore ale dimineții, chiar dacă, pe alocuri, se va mai ascunde în spatele norilor.

Vremea în Cluj

Temperaturile vor mai urca și la Cluj, însă vremea va rămâne instabilă. Startul zilei va fi înnorat, iar la orele prânzului este așteptată o ploaie ușoară. Spre seară, cerul va fi parțial noros. Maxima zilei se va situa în jurul a 22 de grade C, în timp ce minima va fi de 13 grade.

Vremea în Constanța

La malul Mării Negre, vineri 5 iunie, este așteptată o vreme în general frumoasă. Temperaturile vor urca până la 27 grade C, ceea ce înseamnă că va fi o zi destul de călduroasă. Totuși, pe alocuri, cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla cu putere.

Vremea în Brașov

Gradele vor urca în termometre și la Brașov, acolo unde este așteptată o maximă termică de 21 de grade C. Totuși, soarele va fi de nevăzut! Cerul va rămâne înnorat pe tot parcursul zilei, iar vântul va sufla cu putere pe crestele înalte, acolo unde sunt așteptate și alte condiții meteo severe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: