Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București, 5 iunie. Meteorologii au vești bune! Temperaturile continuă să crească

Vremea în București, 5 iunie. Meteorologii au vești bune! Temperaturile continuă să crească

Vremea în București, 5 iunie. Meteorologii au vești bune! Temperaturile continuă să crească

Vremea în București, 5 iunie. Temperaturile continuă să crească și vom avea parte de o zi călduroasă. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 25 de grade, în timp ce minima va fi de 10 grade. Iată cum arată prognoza meteo ANM pentru ziua de 5 iunie în Capitală!

Vremea în București 5 iunie

În București, încălzirea vremii continuă, înregistrându-se chiar 25 de grade la orele amiezii. Cerul va rămâne variabil, cu înnorări temporare în cea de-a doua parte a zilei și noaptea, când se vor manifesta, ici-colo, condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe timpul zilei, vântul își va mai pierde din intensitate și va fi, în mare parte, domol. Meteorologii spun că vremea va continua să se încălzească, chiar dacă, pe alocuri, vor mai fi și ploi.

Prognoza meteo conform ANM

În perioada următoare, ne vom apropia mai mult de valorile normale pentru luna iunie. Temperaturile vor continua să crească, iar vremea va fi în general plăcută. Specialiștii ANM spun că luna iunie, în București, va fi în general călduroasă, în ciuda ploilor scurte și dese.

Temperaturile maxime în luna iunie se vor situa între 20 și 30 de grade C. Probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică va rămâne, totuși, ridicată pe tot parcursul acestei luni. La fel va fi și-n restul țării, unde vremea va fi schimbătoare de la o zi la alta. Temperaturile crescute vor alterna cu cele scăzute, iar presiunea atmosferică va rămâne accentuată. ”Cerul va fi variabil, iar vântul se va intensifica treptat după orele prânzului, când la rafală se vor înregistra viteze în general de 45…50 km/h.”, au anunțat specialiștii ANM.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: