Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în weekend 12-13 octombrie 2019. Cresc temperaturile în unele regiuni din țară

Vremea în weekend 12-13 octombrie 2019. Cresc temperaturile în unele regiuni din țară

Vremea se răcește din nou în România! Prognoza meteo ANM

Vremea în weekend 12-13 octombrie 2019. Vremea în weekend se anunță destul de caldă, mai ales în Capitală. Agenția Națională de Meteorologie anunță că vremea se va încălzi considerabil în weekend.

Vremea în weekend 12-13 octombrie 2019. Cresc temperaturile în unele regiuni din țară

Vremea în weekend 12-13 octombrie. Astăzi, 10 octombrie, vremea va fi destul de plăcută în Capitală. Temperatura maximă va ajunge la 24 de grade Celsius, iar cerul va fi senin, în cea mai mare parte a zilei. De asemenea, vântul va bate slab spre moderat cu rafale care vor ajunge până la 35 km/h. Noaptea sunt așteptate ploi, iar cantitățile de apă vor fi de 3 l/metru pătrat. Temperatura maximă noaptea, va fi de 12 grade Celsius.

Temperaturile termice vor fi mai ridicate decât normalul în acest weekend, mai ales în partea de sud și sud-est a țării. În București, vremea va fi destul de plăcută, iar temperatura va ajunge la 23 de grade Celsius. Duminică, temperaturile vor mai crește cu două grade în București, iar în restul țării, vremea va fi plăcută, temperaturile menținându-se la același nivel și în săptămâna următoare.

Avertizare Cod Galben în două județe din țară

Agenția Națională de Meteorologie a emis joi, o avertizare de vreme rea pentru județe Suceava și Neamț. Avertizarea este valabilă până la ora 12.00. Meteorologii anunță că vântul va bate cu rafale cu 90 km/h. De asemenea, în zonele de munte, vântul va avea intensificări puternice.

Pe parcursul zilei, vremea se va încălzi simțitor, cerul va fi variabil senin, iar temperaturile maxime vor atinge 25 de grade Celsius. Minimele vor ajunge la 2-14 grade Celsius.

În Maramureș, vremea va fi de 18 grade, în Crișana temperaturile vor ajunge la 22 grade, în Muntenia vor fi 25 de grade, iar în Oltenia temperaturile vor ajunge la 20 de grade Celsius. În Moldova, temperaturile au fost scăzute dimineață, la fel se va întâmpla și diseară.

Citeste si:Două eleve s-au bătut în curtea liceului. Imaginile s-au viralizat rapid

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: