Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în weekend-ul 1-2 august 2020. Ploi și furtuni în aceste zone, anunță ANM

Vremea în weekend-ul 1-2 august 2020. Ploi și furtuni în aceste zone, anunță ANM

vreme anm

Vremea în weekend-ul 1-2 august 2020. Meteorologii ANM au tranmis cum va fi prognoza meteo pentru țara noastră în primul weekend din luna august, ultima lună de vară. Temperaturile rămân la un nivel ridicat, iar disconfortul termic va fi accentuat în mai toată țara. Vor exista, însă, și zone în care va ploua.

Cum va fi vremea în București în weekend

În Capitală, vremea va fi frumoasă, predominant însorită. Sâmbătă, maxima zilei va fi de 30 de grade Celsius, iar pe timpul nopții aceasta va atinge valoarea de 19 grade. Duminică, vremea se menține frumoasă, iar mercurul din termometre va arăta temperaturi cuprinse între 15 și 29 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în Constanța în weekend

Turiștii care au plecat la mare în acest sfârșit de săptămână trebuie să știe că vremea va ține cu ei. Șansele de precipitații vor fi sâmbătă de 15%, iar temperaturile vor fi destul de mari, chiar dacă nu așa cum ne-au obișnuit până acum. Valorile vor fi cuprinse între 21-27 de grade sâmbătă, în timp ce duminică vor fi de la 19 până la 26 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în Brașov în weekend

În Brașov, vremea va fi caracterizată de ploi sâmbătă și este posibil să apară chiar și furtuni. Maxima zilei va fi de 25 de grade Celsius sâmbătă, iar duminică vremea va fi mai frumoasă, fără precipitații. Duminică, maxima va fi de 24 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în Iași în weekend

Sâmbătă, șansele de a ploua sunt de 40%. Există șanse mari să apară furtuni însoțite de descărcări electrice, iar temperaturile vor fi cuprinse între 14 și 26 de grade. Duminică, cerul va fi parțial însorit, iar temperaturile vor fi în prejma valorilor de sâmbătă.

Cum va fi vremea în Cluj în weekend

Sâmbătă este posibil să apară furtuni și ploi, potrivit ANM. Temperatura maxima va fi de 26 de grade Celsius, iar minima va fi de 12 grade. Duminică, vremea se îmbunătățește și clujenii vor avea parte de mult soare și maxime de până la 26 de grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: