Redactia.ro
Home » Știri » Vremea pe 10 zile. Anunțul ANM: Se întorc ploile la începutul lunii aprilie

Vremea pe 10 zile. Anunțul ANM: Se întorc ploile la începutul lunii aprilie

Vremea pe 10 zile

Prognoza ANM pentru 10 zile. Vremea se va încălzi în următoarele zile, dar la începutul lui aprilie se întorc ploile. Cum vor fi temperaturile prognozate de meteorologi.

Prognoza Administrației Naționale de Meteorologie anunță că, din 27 martie, vremea se va încălzi ușor. Cu toate acestea, ne putem aștepta la precipitații în următoarele zile. Prognoza meteo pentru următoarea perioadă anunță zile cu soare, după ce am avut parte de temperaturi extrem de scăzute. La începutul lunii aprilie se vor înregistra și 17 grade Celsius.

Revine primăvara în weekendul 28-29 martie, iar până pe 5 aprilie, vremea va fi destul de capricioasă. Vor fi zile însorite și temperaturi ridicate, dar și precipitații sub formă de ploi.

Cum va arăta vremea în următoarea săptămână

Vă prezentăm în continuarea meteo pentru următoarele 10 zile pe următoarele regiuni. Până pe 5 aprilie, vremea va fi schimbătoare.

Banat

Vremea se va încălzi ușor până pe 31 martie. Maximele vor ajunge, pe zi, la 16-17 grade Celsius. În săptămâna următoare, nu vor exista variații semnificative. Slabe șanse de ploaie.

Crișana

După o vreme deosebit de rece, meteorologii anunță că între 27 martie și 5 aprilie regimul termic va fi constant. Vorbim de o încălzire a vremii, caracterizată prin temperaturi situate în jurul unei valori medii de 16 grade ziua. Posibilitate de precipitații sub formă de ploaie, între 1 și 5 aprilie.

Intervalul de prognoza va debuta cu o vreme deosebit de rece, astfel incat in primele 3 zile media maximelor diurne va fi de aproximativ 3 grade. Apoi, vremea se va incalzi, iar in intervalul 27 martie – 5 aprilie regimul termic, relativ constant, va fi caracterizat prin temperaturi maxime ce se vor situa in jurul unei valori medii de 16 grade.

Transilvania

Ploi în general slabe în Transilvania, între 28 martie și 5 aprilie. În ciuda precipitațiilor, vremea va fi constant caldă. Temperaturile, specifice perioadei de primăvară, se vor încadra între 12 și 14 grade celsius.

Maramureș

Temperaturile vor urca brusc, în 27 martie, de la 2-3 grade la 14-16 grade celsius, pe timp de zi. Iar vremea caldă se va menține până spre finalul săptămânii. Există șanse de precipitații între 31 martie și 5 aprilie, dar vor fi slab cantitativ.

Vremea pe 10 zile la munte

Vremea va fi deosebit de rece, geroasa in primele nopti, cand se vor inregistra temperaturi maxime de -6…-4 grade. Apoi regimul termic va fi in crestere treptata, iar intre 27 martie si 5 aprilie media maximelor diurne va fi de 4…6 grade.

Probabilitatea pentru precipitatii mai ales sub forma de ninsoare va fi ridicata in intervalul 23-25 martie. In restul intervalului, precipitatiile vor fi prezente la nivel izolat, exceptand datele de 28 martie si 2 – 3 aprilie, cand se pot semnala pe arii mai extinse si pot fi local mai importante cantitativ.

Moldova

Până pe 5 aprilie vorbim despre un regim termic constant și normal pentru această perioadă. Se vor înregistra temperaturi între 13 și 14 grade celsius. Există și posibilitate de ploi slabe pe arii restrânse, după 28 martie.

Dobrogea

Vremea devine călduroasă, cu medii între 12 și 14 grade pe timp de zi. În intervalul 27-19 martie putem vorbi și de precipitații sub formă de ploi.

Pana pe 26 martie, maxima va fi de 4…6 grade, caracterizand o vreme rece pentru aceasta perioada. Apoi regimul termic va marca o crestere, astfel incat in intervalul 27 martie – 5 aprilie vremea va deveni calda si se vor inregistra valori medii regionale de 12…14 grade.

Probabilitatea pentru precipitatii va fi mai ridicata pe 23 si 24 martie si, din nou, in intervalul 27-29 martie.

Muntenia

Și în Muntenia, după temperaturi de aproximativ 2 grade celsius, după ziua de 17 martie, valorile medii vor ajunge la 14-16 grade celsius. Precipitații însemnate cantitativ și pe arii mai extinse au fost anunțate la meteo în zilele de 27 și 28 martie, dar și 2 aprilie.

Oltenia

Între 29 martie și 5 aprilie, maximele termice se vor încadra între 14 și 16 grade Celsius. Până atunci, se va înregistra o creștere graduală a vremii. Nu sunt șanse de precipitații în următoarele 10 zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: