Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 27 martie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj: o zi parțial însorită

Prognoza meteo ANM 27 martie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj: o zi parțial însorită

GALERIE FOTO (6) Prognoza meteo ANM 27 martie

Prognoza meteo pentru 27 martie anunță o tendință de încălzire în toate regiunile țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, cele mai scăzute fiind înregistrate la malul mării. Cerul va fi senin în mai toată țara, norii făcându-și apariția pe alocuri. Haideți să vedem de ce temperaturi avem parte  în cele mai mare orașe din țară!

Vremea în București, conform ANM

În București, conform ANM, se va observa o tendință a vremii de încălzire, maxima termică situându-se în jurul valorii de 16 grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, norii făcându-și apariția de-abia în cursul nopții. Vântul, însă, va continua să sufle cu putere, iar rafalele vor înregistra chiar și 45 – 50 km/h. Temperatura minimă va fi de 4-5 grade.

Vremea în Iași

Vremea în Iași va fi la fel de plăcută ca-n Capitală. Maxima termică înregistrată pe 27 martie va fi de 14 grade Celsius, în timp ce minima se va situa între 4-5 grade. Pe tot parcursul zilei, soarele se va strădui să iasă din nori. După ora 20:00, vom avea parte de un cer parțial noros. Nu sunt prognozate ploi.

Vremea în Cluj

Și clujenii se vor bucura de o vreme în general bună, maxima termică fiind în jurul valorii de 13 grade Celsius. Vremea va continua să se încălzească în această regiune, iar temperaturile așteptate sunt cu plus. Ca-n restul țării, vântul va sufla cu putere.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo se schimbă pentru această regiune a țării. Deși soarele strălucește încă de la prima oră a dimineții, brașovenii vor avea o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros în prima parte a zilei, urmând ca după-amiază să se facă din ce în ce mai vizibil.

Vremea în Constanța

Pe litoral, temperatura va fi mai scăzută decât în restul țării. Maxima termică a zilei de 27 martie va fi de 11 grade, în timp ce cea minimă e de 6 grade Celsius. Vântul va bate cu putere, dar nu sunt așteptate ploi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: