Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București vineri 27 martie. ANM anunță nori sporadici

Vremea în București vineri 27 martie. ANM anunță nori sporadici

GALERIE FOTO (2)

Vremea în București în data de 27 martie se anunță a fi una cu nori, dar și soare. Temperaturile cresc în termometre, iar bucureștenii se pot bucura de o vreme, în general, plăcută. Maxima zilei va fi de 16 grade, iar primăvara se face simțită, în sfârșit. Haideți să vedem, mai pe larg, prognoza meteo pentru vineri, 27 martie.

Prognoza meteo de azi 27 martie în București

Prognoza meteo arată că prima parte a zilei va fi însorită, însă vântul va continua să sufle cu putere în cursul zilei. Specialiștii ANM au emis un cod galben de vânt puternic în mai multe regiuni din țară, iar București este și el afectat. Vântul va bate cu rafale între 55 și 70 km/h.

În această zi, cerul va fi senin de dimineață și doar spre seară se va înnora. Nu sunt prognozate ploi în această zi și nici în zilele următoare.

Vremea din bătrâni. Dacă vremea din ziua de 27 era aspră, bătrânii preconizau că ne așteaptă în zilele următoare o vreme rece și posibile ploi de la sfârșitul acestei luni și până la începutul lunii aprilie. Însă, dacă era vorba despre o zi preponderent călduroasă, atunci sfâșitul lunii martie se anunța a fi la fel de senin și călduros.

Vremea pe ore în București conform ANM

Potrivit specialiștilor anm, vremea din 27 martie va fi una cât se poate de frumoasă. Spre deosebire de zilele precedente, mercurul va urca în termometre. Maxima indicată de termometru va fi de 15 grade, în intervalul orar 14:00 – 17:00.

Vom avea parte de un start de zi călduros, cu 8 grade Celsius, iar spre seară norii își vor face simțită prezența. Temperatura va coborî în termometre spre sfârșitul zilei, iar luna va rămâne acoperită de nori pe tot parcursul nopții. Minima zilei e de 8 grade Celsius, așadar vorbim de temperaturi de primăvară.

vremea pe ore in bucuresti conform anm
Vremea pe ore în București conform ANM
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: