Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București joi 26 martie. ANM anunță zi mohorâtă

Vremea în București joi 26 martie. ANM anunță zi mohorâtă

GALERIE FOTO (2) vremea 26 martie

Vremea în București, joi, 26 martie, se menține deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii. Pe tot parcursul zilei norii vor fi prezenți pe cer, soarele făcându-și apariția, timid, de-abia spre sfârșitul zilei. Haideți să vedem prognoza ANM pentru 26 martie.

Prognoza meteo de azi 26 martie în București

Începutul zilei va fi predominant înnorat, norii fiind prezenți pe cer de la orele dimineții și până la orele 17:00. Doar seara, cerul va fi senin, norii risipindu-se. Din fericire, meteorologii nu prezic ploaie, așadar vom avea de-a face doar cu o zi mohorâtă.

Maxima zilei va fi de 12-13 grade, temperatură înregistrată în intervalul orar 14:00 – 17:00. Dimineața ne va trezi cu o temperatură de 4 grade, în timp ce pe noaptea de joi spre vineri vor fi chiar și 6-7 grade.

Vremea din bătrâni. Dacă această zi era însorită, următoarea perioadă era neapărat călduroasă și lipsită de ploi. Însă, dacă vântul bătea dinspre est, aveam parte de o schimbare în rău a vremii, înregistrându-se averse de ploaie.

Vremea pe ore în București conform ANM

Vremea va fi mohorâtă ca-n restul țării azi. Temperaturile se păstrează scăzute pentru această ultimă decadă a lunii martie, când ar fi trebuit să ne așteptăm la o vreme căldă, de primăvară. Temperatura maximă a zilei de 26 martie este de 13 grade Celsius și va fi înregistrată la ora 17:00, când norii se risipesc și lasă la vedere cerul senin.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Spre seară, temperaturile coboară în termometre și vor ajunge la o minima de 8 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de 20-25 km/h, iar umiditatea va fi de peste 60%. Cu toate acestea, astăzi, nu sunt așteptate ploi ori ninsoare. De mâine vremea se încălzește, iar primăvara își arată, timid, intențiile.

Zilele acestea, ANM a emis un cod galben de intesificări ale vântului. Astfel, în intervalul 24 martie, ora 20:00 și 26 martie, ora 10:00, sunt vizate intensificări ale vântului. În intervalul menționat, în zona montană, în nord-estul Munteniei și pe litoral, temporar vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 55…80 km/h. La munte zăpada va fi spulberată și vizibilitatea redusă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: