Redactia.ro
Home » Știri » ANM: Prognoza meteo 25 martie. La ce să ne așteptăm?

ANM: Prognoza meteo 25 martie. La ce să ne așteptăm?

ANM-PROGNOZA-METEO-25-MARTIE

ANM: Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de 25 martie. Potrivit lor, ne așteaptă încă o zi mohorâtă, fiind așteptate ninsori și viscol. Vântul va sufla cu putere, în rafale de 50 – 65 km/h, spulberând stratul de zăpadă așternut. Haideți să vedem, așadar, care vor fi maximele zilei în toată țara!

ANM: Meteorologii au emis prognoza pentru București

Capitala va continua să înregistreze temperaturi joase. Temperatura maximă a zilei de 25 martie se va situa între 6-7 grade, iar ninsoarea își va face simțită prezența. Vântul va sufla cu putere, având rafale de 50-65 km/h, viscolind stratul de zăpadă. Temperatura minimă se va situa între 2 – 3 grade Celsius, iar cerul va fi parțial noros.

Vești bune pentru 26 martie. Temperaturile din Capitală, dar și-n restul țării, vor crește. Însă, probabilitatea de precipitații va rămâne ridicatăpe tot parcursul următoarelor două săptămâni, 23 martie – 5 aprilie, anunță specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie.

Vremea în țară

Temperaturile maxime pentru 25 martie se vor situa între -2 și 3 grade Celsius în estul Transilvaniei, 1-6 grade în vestul Transilvaniei și Maramureș, 3-8 grade în Banat și Crișana, -1 – 8 grade în Oltenia și Vestul Munteniei și 2-7 grade în estul Munteniei, Dobrogea și Moldova. De pe 26 martie, însă, ne așteptăm ca mercurul să crească în termometre, iar primăvara să-și intre în drepturi. Vremea se va încălzi, nori se vor risipi, însă nu de tot. Sunt șase mari de precipitații în toată țara în următoarele două săptămâni.

La munte, vremea va fi deosebit de rece, geroasă, când se vor înregistra temperaturi maxime între -6 şi -4 grade şi minime de la -11 la -10 grade, în medie.

ANM a emis cod portocalius de intensificări ale vântului

Specialiștii ANM au emis un cod portocaliu pentru zona montană a județelor Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara și Gorj. În zona aceasta se vor identifica intensificări cu viteze în general de 80-110 km/h, spulberând puternic zăpada așternută. Codul portocaliu este valabil din 24 martie, ora 22:00 până pe 26 martie, ora 10:00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: