Redactia.ro
Home » Știri » Vremea se va răci în țară. Ploi, ninsori și lapoviță în zilele următoare

Vremea se va răci în țară. Ploi, ninsori și lapoviță în zilele următoare

Vremea ANM

Deși suntem în luna martie, iată că iarna nu pleacă pe curând. Meteorologii anunță ploi, ninsori și lapoviță în mai multe zone ale țării. Gerul își va face și el simțită prezența.

Vremea se va răci în țară. Ploi, ninsori și lapoviță în zilele următoare

Iarna începe să-și facă, din nou, simțită prezența. Deși părea că se mai încălzește, iată că nu ne vom putea bucura încă, pe deplin de primăvară. ANM anunță ploi, ninsori și lapoviță în mai multe zone ale țării. Nici Capitala nu va scăpa de zăpadă și un ger năprasnic, transmite Digi 24.

Luni, temperaturile se situează între 4 și 14 grade Celsius, iar vremea este frumoasă, în special în jumătatea sudică. Cel mai cald este în Muntenia, iar la munte va ninge spre seară. În Capitală, putem vedea că vremea este însorită, iar maxima urcă până la 12 grade Celsius. Miercuri, însă va ninge, iar temperaturile vor fi scăzute. Însă, de joi vom avea din nou parte de soare cum temperaturi normale pentru această perioadă.

Vremea în următoarele două săptămâni

Banat

În această săptămână, vremea în Banat va fi cu temperaturi specifice lunii martie, se vor situa valori între  6…10 grade. În următoarea săptămână, se va răci treptat, vor fi ploi și precipitații.

Crișana

În Crișana, până vineri, 12 martie, temperaturile vor fi cele normale, între 11…13 grade, iar spre finalul săptămânii se vor destabiliza. Vor fi precipitații sub formă de ploaie în intervalul 14-18 martie.

Transilvania

Și în Transilvania temperaturile vor fi cele normale, între 8-11 grade, până la final de săptămână. Ulterior, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Maramureș

În Maramureș, temperaturile vor fi cuprinse între 9 și 10 grade, iar de pe data de 11 martie vor fi precipitații mixte în zonă.

Moldova

În Moldova temperaturile vor fi cele normale pentru data de 17 martie, iar ulterior ar putea apărea ninsoarea.

Dobrogea

În Dobrogea, vremea rece își va face simțită prezența de pe data de 13 martie. Vor fi precipitații locale, predominant ploi.

Muntenia

În Muntenia vremea se va răci de vineri și vor fi precipitații sub formă de lapoviță, ninsoare și ploi.

Oltenia

În Oltenia vor fi precipitații chiar de mâine, 9 martie, și se vor menține până pe data de 19 martie.

Vremea la munte

Vremea la munte va fi rece, ziua  între -7…0 grade, iar noaptea temperaturile se vor situa între -8…-2 grade.În perioadele 9-10 şi 12-13 martie va ninge în cea mai mare parte a zonei montane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: