Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 9 martie 2021. Ce prognoza meteo au transmis specialiștii

Vremea ANM 9 martie 2021. Ce prognoza meteo au transmis specialiștii

Vremea ANM 9 martie 2021.

Vremea ANM 9 martie 2021. Ce prognoza meteo au transmis specialiștii pentru ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte la nivelul țării noastre.

Vremea ANM 9 martie 2021. Prognoza meteo pentru marile orașe

Meteorologii transmit în fiecare zi cum va fi vremea în țara noastră. Prognoza meteo arată că e ziua de 9 martie, în care este sunt sărbătoriți sfinții 40 de mucenici, este mai friguroasă decât cea de luni.

Este posibil chiar să ningă în unele orașe, iar minimele vor fi în cea mai mare parte negative. Temperatura maximă care va fi înregistrată la nivelul întregii țări în ziua de marți este de 8 °C.

Vremea ANM 9 martie 2021. Care e prognoza meteo pentru București

În București, temperatura maximă care se va înregistra va fi de 8 °C. Vor fi nori și soare, după cum anunță specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie. Vântul va sufla cu 11 km/h, iar acesta se va înteți spre finalul zilei și va ajunge la 17 km/h. Minima va fi de 0 ° și șansele de precipitații de 25 %.

Vremea ANM 9 martie 2021. Care e prognoza meteo pentru Constanța

În Constanța specialiștii anunță o maximă de patru Grade Celsius. Va fi mai frig decât în ziua precedentă cu 5 °C. Minima zilei de marți din Constanța va fi de 3 °C și vântul va sufla puternic, cu rafale de până la 33 km/h. Șansele de precipitații sunt de 25 %.

Vremea ANM 9 martie 2021. Care e prognoza meteo pentru Brașov

În Brașov, vremea va fi una mai degrabă de iarnă decât de început de primăvară. Meteorologii anunță în prognoza meteo că maxima va fi de 5 °C în acest oraș iar minima va fi de – 3 °C. Vor avea loc cu averse de ninsoare, șansele de precipitații sub formă de zăpată fiind de 50%.

Vremea ANM 9 martie 2021. Care e prognoza meteo pentru Iași

În Iași, va fi o vreme cu nori și soare. Maxima va fi de 4 °C, în timp ce minima înregistrată va fi de – 2 °C. Șansele de ploaie sunt mici, fiind de doar 4%. Vântul va sufla moderat cu 15 km. Spre seară se înnorează cerul.

Vremea ANM 9 martie 2021. Care e prognoza meteo pentru Cluj

În Cluj-Napoca, maxima zilei de marți va fi de 6 °C. Minima va fi de – 4 °C și meteorologii anunță că vor fi nori și soare. Șanse de precipitații sunt de 6 % pe timpul zilei și cresc la 18 % pe parcursul nopții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: