Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM de weekend. Cum va fi starea vremii pe 6 și 7 martie 2021. În ce zone va ninge

Vremea ANM de weekend. Cum va fi starea vremii pe 6 și 7 martie 2021. În ce zone va ninge

GALERIE FOTO (2) Vremea ANM de weekend. Cum va fi starea vremii pe 6 și 7 martie 2021

Vremea ANM de weekend. Cum va fi starea vremii pe 6 și 7 martie 2021. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în aceste zile.

Meteorologice transmit în fiecare zi a săptămânii cum va fi vremea. Aceștia au transmis și starea vremii pentru cele două zile de weekend ale primei săptămâni din luna martie 2021. Iată cum va fi vremea în București Constanța Brașov Iași și Cluj, pe 6 și 7 martie.

Va fi destul de frig în ziua de sâmbătă, în mare parte din țară și pe alocuri este posibil chiar să ningă. Vor fi precipitații peste tot în țară în ziua de 6 martie. Duminică se încălzește și vom avea temperaturi cu plus în cea mai mare parte a țării. Totuși, va fi mai frig decât în această săptămână ce tocmai a trecut.

Vremea ANM în weekendul 6-7 martie 2021, în București

În București, sâmbătă și duminică sunt șanse de ninsoare și ploaie, după cum anunță meteorologii în prognoza meteo. Șansele de precipitații sunt de 56%. Vântul va sufla puternic cu 33 km/h. Temperaturile se vor încadra între – 3 °C și 5 °C. Duminică se mai încălzește și temperaturile vor fi de 3-8 grade.

Vremea ANM în weekendul 6-7 martie 2021, în Constanța

În Constanța, sâmbătă sunt șanse mari de ploaie. Temperatura maximă va fi de 5 °C și minima va fi de 1 grad Celsius. Vântul va sufla cu 32 km/h . duminică cresc temperaturile și acesta se vor încadra între 1 °C și 7 °C.

Vremea ANM în weekendul 6-7 martie 2021, în Brașov

Sâmbătă este valabil un cod galben de ninsoare și gheață în Brașov. Va ninge în acest oraș, după cum arată prognoza meteo. Va fi o ninsoare sporadică șansele de precipitații fiind de 78 la sută. Codul galben este valabil până la 16:00, sâmbătă, când este valabil și un cod galben de vânt. Duminică cresc puțin temperaturile, dar minima tot va va fi de – 7 °C, ca și sâmbătă.

Vremea ANM în weekendul 6-7 martie 2021, în Iași

Va fi o diferență de 11 ° în Iași, față de ziua precedentă căci va fi mult mai frig. Dacă vineri temperatura maximă a fost de 15 °, sâmbătă aceasta va scădea brusc la doar 4 °C. Minima va fi de – 4 ° și sunt șanse destul de mari să plouă. Duminică se mai încălzește puțin căci temperaturile se vor încadra între – 2 °C și 8 °C.

Vremea ANM în weekendul 6-7 martie 2021, în Cluj-Napoca

Sambătă, în Cluj vor fi 4 °C, iar noaptea se vor înregistra – 6 °C, deci va fi mult mai frig decât în ziua precedentă. Maxima de duminică va fi de 6 °C în timp ce minima fi de – 5 ° iar soarele va străluci și pe cer pe tot parcursul zilei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: