Redactia.ro
Home » TV » Vulpița și Viorel de la Acces Direct, sărut pătimaș în văzul fanilor! Soții Stegaru i-au luat pe toți prin surprindere

Vulpița și Viorel de la Acces Direct, sărut pătimaș în văzul fanilor! Soții Stegaru i-au luat pe toți prin surprindere

GALERIE FOTO (2) Viorel si Veronica Stegaru

Vulpița și Viorel Stegaru au luat din nou prin surprindere. Soții Stegaru s-au sărutat pătimaș în văzul fanilor. Vedetele de la Acces Direct au topit inimile tuturor cu fotografia pe care au postat-o. 

 

Vulpița și Viorel de la Acces Direct, sărut pătimaș în văzul fanilor

Vulpița și Viorel Stegaru au ajuns din nou în atenția presei. Deși nu au mai apărut atât de des pe micile ecrane, fanii nu au uitat nicio secundă de vedetele de la ”Acces Direct”, emisiunea de la Antena 1. Însă, nici soții Stegaru nu au uitat atât de ușor de cei care îi iubesc și care îi apreciază încă din momentul în care au devenit cunoscuți. Soții Stegaru s-au întors la Blăgești pentru a fi alături de micuța lor și sunt în culmea fericirii, mai ales că Veronica urmează să devină mamă pentru a doua oară. Însă, cei doi soți vor avea un băiețel.

Soții Stegaru i-au luat prin surprindere pe fani cu o postare emoționantă de pe rețelele de socializare. Cei doi îndrăgostiți s-au sărutat pătimaș în văzul tuturor. Cu paharul de vin în mână și mai fericiți ca niciodată, Viorel și Vulpița Stegaru s-au sărutat pătimaș, demonstrând că iubirea lor trece orice barieră. Deși Viorel ar fi călcat strâmb, iar Veronica ar fi fost și ea infidelă la rândul ei, cei doi soți pare că au trecut cu vederea acest lucru.

 

Vulpița și Viorel s-au apucat de treabă

Soții Stegaru și-au luat fanii prin surprindere cu veștile bune pe care le-au dat în ultima vreme. Pentru a le demonstra tuturor că nu fug de muncă, Vulpița și Viorel și-au găsit un loc de muncă la o firmă de curățenie. Viorel Stegaru a declarat că atât el, cât și soția lui sunt mulțumiți de job-ul pe care îl au și că au un salariu foarte bun. Mai mult, Viorel Stegaru este pus pe treabă și vrea să ofere un viitor sigur familiei sale.

,,Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a declarat Viorel Stegaru.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: