Redactia.ro
Home » TV » Vulpița și Viorel, în casă nouă. Veronica, cu ochii în lacrimi

Vulpița și Viorel, în casă nouă. Veronica, cu ochii în lacrimi

Veronica Vulpița și Viorel

Vulpița și Viorel au revenit de curând la Acces Direct și sunt din nou în scandal cu vecinii din Blăgești. Asta pentru că unii o acuză de faptul că aceata nu ar purta copilul lui Viorel în pântec. Și cum au rămas fără apartamentul unde stăteau cu chirie, înainte de plecarea din vară, de la emisiune, cei doi au avut nevoie de o nouă casă. Și…au găsit-o.

Vulpița și Viorel, în casă nouă

Vulpița și Viorel au revenit în Capitală, dar…fără casă. Apartamentul unde cei doi stăteau cu chirie, înainte de așa zisa plecare definitivă de la Acces Direct, a fost ocupat. Pentru că au de gând să mai stea la celebra emsiune, soții Stegaru au nevoie de o nouă locuință. Și, iată că au găsit-o. Pe Vulpița au izbucnit-o lacrimile de bucurie.

Au avut noroc și de această dată. Un telespectator a fost impresioant de situația soților Stegaru și le-a oferit o locuință nouă. Până acum, Veronica și Viorel erau cazați la un hotel din București.

Telespectatorul nu și-a dezvăluit identitatea

O persoană din județul Buzău a fost impresionată de situația Vulpiței și a lui Viorel. Telespectatorul a precizat că are o casă în care nu mai locuiește și vrea să le-o ofere celor doi vasluieni.

”Este o persoană din județul Buzău, care are o casă în care nu mai locuiește și pe care vrea să vi-o pună vouă la dispoziție, dacă vreți să locuiți acolo. E foarte important să aveți o căsuță. Ținem legătura, să ne spuneți cum e la noua casă, dacă acceptați”, a spus Mirela Vaida la Antena 1.

Vulpița, cu ochii în lacrimi

Vulpița a primit bucuroasă vestea dată de omul din Buzău. Și a acceptat propunerea lui cu ochii plini de lacrimi,, informează cancan.ro.

Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”, a spus Veronica Stegaru în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Vulpița și Viorel au revenit de curând la Acces Direct, după ce au stat două luni plecați. Vulpița este însărcinată a doua oară și a stârnit controverse. Nu s-a înțeles cu socrii și a venit cu Viorel din nou în Capitală, mai exact la emisiune. Vecinii au sunat în direct și au acuzat-o de faptul că bebelușul pe care-l poartă în pântec nu ar fi al lui Viorel, ci mai degrabă al unui vecin.

„Astă-vară ce ai făcut? Până astă-vară domnișoara Vulpița era prietenă cu vecina Cătălina, dar de când a venit la Blăgești cam s-a terminat treaba că s-a întâlnit cu bărbatul său. Tot satul știe. În săptămâna aceea erai toată mușcată și pe gât și peste tot”, a aruncat bomba vecinul.

Vulpița neagă acuzațiile. Și spune că, în pofida îndemnului soacrei ei, Ilinca de a face avort, ea s-a opus. „Doamna Mirela, mă jur, nu e adevărat”, a suspinat Vulpița la acest afirmații.

Viorel nu crede cele spuse de vecinii din Blăgești. „Copilul s-a făcut când eram în carantină. Dacă socotim nu iese cum zice el. În iulie a fost acasă. E în august copilul conceput, aici în București, deci el minte. Dacă e cum zice el, ar avea cinci luni copilul și nu are cinci luni”, spune Viorel.

Soții Stegaru știu numele fetei lor

Soții Stegaru știu deja numele fetiței lor ce urmează a veni pe lume: dacă va fi fată o va chema Doinița sau Mirela, iar dacă va fi băiețel va purta numele Radu. Ei doi mai au o fetiță de cinci ani, crescută de doamna Ilinca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: