Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița s-a apucat iar de cântat! Gestul care a dat-o de gol

Vulpița s-a apucat iar de cântat! Gestul care a dat-o de gol

Vulpița s-a apucat iar de cântat

Viorica Stegaru, cunoscută drept Vulpița a apărut ar în atenția internaților. Aceasta s-a apucat iar de cântat și acum fanii sunt curioși de noua melodie pe care o pregătește tânăra din Blăgești.

Vulpița s-a apucat iar de cântat

Nici bine nu a plecat din Capitală, că Veronica s-a întors imediat în lumina reflectoarelor, bineînțeles alături de soțul ei, Viorel. Imediat cum a ajuns și-a luat fanii prin surprindere, după ce a avut o apariție controversată în mediul online, potrivit spynews.ro.

Vulpița s-a filmat în timp ce cânta la un microfon și ținând cont de faptul că a lansat deja câteva melodii, fanii s-au întrebat dacă nu cumva soția lui Viorel Stegaru va scoate o nouă piesă.

„Iese fum, ies scântei, a rupt iar sistemul 3”, sunt versurile melodiei fredonate de Veronica la InstaStory.

Veronica este însărcinată pentru a doua oară

Timp de câteva luni, soții Stegaru s-au întors la Blăgești unde au încercat să o ia de la zero, însă certurile cu soacra Vulpiței i-au făcut pe cei doi să revină în Capitală. Învitată la

După o pauză de câteva luni, Veronica și Viorel s-au întors la București, după ce ar fi fugit de acasă, sătui de vorbele mamei bărbatului. Cu ochii în lacrimi, Vulpița a mărturisit că doamna Ilinica i-ar fi spus să facă avort, după ce o vecină ar fi încercat să o influențeze, transmițându-i că pruncul pe care tânăra îl poartă în pântece nu ar fi al soțului ei.

Tristețea s-a abătut asupra lor atunci când totul părea că s-a aranjat în viața lor, după ce Veronica a rămas însărcinată din nou. Anunțul a fost făcut de Viorel chiar la „Acces Direct”. Atunci, bărbatul spunea că nici lor nu le-a venit să creadă, astfel că au făcut mai multe teste pentru a fi siguri.

„Viața e bună, mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit”, spunea Viorel pentru „Acces Direct”, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: