Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița și Viorel nu prea duc viață bună la Blăgești. Vecina Stegarilor a dat din casă: „Se descurcă așa cum pot”

Vulpița și Viorel nu prea duc viață bună la Blăgești. Vecina Stegarilor a dat din casă: „Se descurcă așa cum pot”

Vulpița și Viorel s-au bucurat de un succes enorm, după ce povestea lor a apărut pe micile ecrane. După o lungă perioadă pe care au petrecut-o în București, cei doi s-au întors la Blăgești. Veronica a devenit, din nou, mamă și a continuat să-și crească cei doi copii în casa socrilor. Cum arată viața lor acum.

Vulpița și Viorel nu prea duc viață bună la Blăgești

Vulpița și Viorel nu duc o viață prea bună la Blăgești. S-au bucurat de un succes enorm pe vremea când apăreau pe micile ecrane, însă de când s-au întors acasă, nimeni n-a mai știut de ei. O vecină de la Blăgești a dat din casă și a vorbit despre ce se mai întâmplă în gospodăria Veronicăi și al lui Viorel. Femeia a spus că cei doi primesc ajutorul și din partea părinților lui Viorel, cei cu care stau. Asta pentru că Veronica nu ar avea ce să muncească, pentru că ea se ocupă de cei doi copii. Mai mult decât atât, Viorel ar fi mers la muncă, însă acum, că vine frigul, acesta nu mai are un loc de muncă.

„Ei sunt bine, (n.r. – Vulpița și Viorel) se descurcă așa cum pot. Nu e ușor, mamă, în zilele noastre să ai copil. Dar atunci când ai doi, parcă e și mai complicat. Aici, pe timp de iarnă, e greu cu munca. Vara te mai duci la câmp, mai muncești cu ziua. O zi de muncă e plătită la noi cu 100 de lei. Unii îți mai dau și țigări, o masă caldă, că dacă muncești de la 5-6 dimineata până seara, trebuie să mănânci. Viorel s-a mai dus cu ziua vara, a mai lucrat pe la unul, pe la altul. Cât poți să strângi așa? Nu prea mult… Acum e greu, când vine frigul și nu e de lucru. Îi mai ajută cei bătrâni (n.r. – părinții lui Viorel), mai au ei pensie.

Au alocațiile celor doi copii. La țară nu ai nevoie de așa mulți bani… mai ai în curte o pasăre, mai pui un rând de roșii, te mai descurci. Numai să ai să-ți plătești lumina, cablul, internet dacă ai, că acum e internetul ăsta peste tot. Mai încarci un telefon. Nu sunt nici cei mai bogați, dar nici cei mai săraci. Se descurcă și ei așa cum pot. El ar putea să plece în străinătate să lucreze, că acolo se câștigă bani frumoși și ar putea să strângă ceva la „ciorap”. Cred că nu pleacă de teamă că e singur și că nu s-ar descurca. Aici la noi la țară, ăștia tineri au plecat, și-au făcut un rost. Am rămas noi, cei bătrâni, ne ducem traiul cum putem”, a spus doamna Mioara, conform FANATIK.

Vecina: „Viorel o mai bătea”

Vecina respectivă a mărturisit, pentru fanatik.ro, că prin sat la ei s-au spus multe despre Vulpița, în general vorbe urâte. Femeia spune că așa o fi fost, însă vina a fost și a lui Viorel, că era agresiv cu ea.

„Când s-au întors de la televizor, oamenii pe aici pe la noi se uitau așa la ei, cu mirare. Nu au fost jigniți sau ceva. Pur și simplu ne miram și noi că au ajuns acolo. Prin sat s-au spus de multe ori despre Veronica vorbe urâte. Ba că pleacă cu unul, cu altul, ba că nu are grijă de copil, atunci când avea doar fetița.

O fi fost așa, mamă, dar și Viorel o mai bătea. Profita de faptul că e mai mare decât ea și ea n-are unde să se ducă. S-a măritat cu el de mică, să ducă și ea o viață mai bună. Ai ei sunt mai săraci, cu mai puține posibilități. Nici casa lor nu se învârte după soare… o fi gândit și ea că trăiește mai bine. A râs lumea de ea atunci când a apărut filmarea aia când face „prostii” pe câmp. A trăit cu rușine, dar lumea a uitat, mamă. Că se uită. Au venit altele care s-au întâmplat”, menționează doamna Mioara, pentru sursa citată mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: