Redactia.ro
Home » Sport » Walter Zenga, o nouă declarație după divorț: „Cel mai rău e atunci când ești dezamăgit”

Walter Zenga, o nouă declarație după divorț: „Cel mai rău e atunci când ești dezamăgit”

Walter Zenga, o nouă declarație după divorț
Walter Zenga, celebrul fotbalist retras din activitate a făcut din nou declarații despre ultimul său divorț. Acesta susține că este cel mai rău atunci când ești dezamagit în dragoste. 

Walter Zenga, o nouă declarație după divorț

Walter Zenga a vorbit despre multe lucruri din viața lui într-un interviu pentru protv.ro. Acesta a mărturisit sentimentele sale pentru România, dar și cum a reușit el și familia lui să se împace cu pandemia de coronavirus.

Fostul fotbalist are acum 60 de ani, și nu se simte nicidecum bătrân. El consideră că depinde de fiecare om cum alege să îmbătrânească pentru că vârsta este doar un număr.

”Toată lumea îmbătrânește. Asta este viața, însă depinde foarte mult cum îmbătrânim. Mă simt mai bine acum decât la 40 de ani. Vârsta e doar un număr. Sunt genul acela de om care nu se uită la ce a fost în trecut, ci mă concentrez doar pe prezent. Regrete? Poate că au fost situații când m-am gândit: Oare de ce nu am făcut invers? Dar nu pot să spun că am regrete”, a declarat Walter Zenga.

Walter nu au uitat nici de copiii lui. Sportivul are doi copii minunați, respectiv Walter Junior și Samira, pe care îi lasă să facă ce simt ei. Acesta a declarat că nu-i forțează cu absolut nimic pentru că știe că generațiile de acum sunt diferite de cele din trecut.

”Walter Jr joacă fotbal, iar Samira e mai liniștită, îi place foarte mult să citească și nu atrasă de vreun sport, pentru moment. Dar nu vreau să îi forțez în niciun fel. Copiii de azi sunt total diferiți de copiii din generația noastră”, a adăugat fostul fotbalist.

Walter Zenga a fost dezamăgit în dragoste

Anul 2020 nu a fost un an prea bun pentru Walter Zenga. Din mai multe motive, fostul sportiv a suferit în acest an. Iubește să călătorească, iar pandemia de coronavirus i-a luat această plăcere. Însă nu doar călătoritul l-a făcut să-și dorească să șteargă acest an din viața lui, ci faptul că a fost dezamăgit în dragoste. Acesta a divorțat recent de soția care i-a fost alături 15 ani.

”Aș vrea să sterg anul 2020 din viata mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit. Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important.Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața.

Eu iubesc Ibiza. În acest an, pentru prima dată, nu am fost acolo, dar în trecut mereu m-am dus. Sunt mereu pe drumuri, între Statele Unite, Boston, pentru 3 ani de zile, apoi în Anglia sau în Turcia sau în Serbia sau în Arabia Saudită, România… Mi-a plăcut mult în China, Singapore. Însă extravaganța în cazul meu devine să stau cu niște prieteni adevărați, nu contează unde. Am spus mereu că mă simt 50% român, dar că în realitate Milano este casa mea și la finalul carierei mă voi întoarce acolo”, a mai declarat Walter Zenga.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: