Redactia.ro
Home » Sport » Walter Zenga, șir de căsătorii eșuate. Cu cine a mai fost căsătorit și de ce a ajuns la divorț

Walter Zenga, șir de căsătorii eșuate. Cu cine a mai fost căsătorit și de ce a ajuns la divorț

Walter Zenga, căsătorii

Walter Zenga și-a anunțat cel mai recent divorț de frumoasa româncă Raluca Rebedea după 15 ani de căsătorie. Cei doi au împreună doi copii, însă antrenorul Italian nu este la primul lui divorț. În trecut, el s-a mai separat de Elvira Carfagna și de Roberta Termali.

Câte căsnicii a avut Walter Zenga

Semnele că cei doi divorțează au ajuns și la presă, însă confirmarea a venit din partea antrenorului, care nu a dorit să dea detalii despre despărțire, limitandu-se la a spune că pur și simplu nu își mai recunoaște soția. Din câte se pare, fostul fotbalist nu a avut noroc în dragoste. După trei căsnicii eșuate, bărbatul este acum cu moralul la pământ.

Walter Zenga a fost prima dată căsătorit cu Elvira Carfagna, fiind și prima lui iubire. Elvira l-a cucerit pe fotbalist la începutul anilor ՚80, atunci când Zenga era la începutul carierei de fotbalist. Împrumutat de Inter Milano la micuța echipă Sambenedettese, Walter Zenga a pus ochii pe una dintre cele mai frumoase femei din Italia la acea vreme.Elvira Carfagna a câștigat titlul de Miss în regiunea Marche, iar în 1981 a concurat pentru coroana de Miss Italia. După ce s-a născut Jacopo, primul lui copil, în 1986, povestea de dragoste dintre Walter și Elvira s-a stins treptat, iar divorțul a fost inevitabil.

A doua căsătorie a fost cu Roberta Termali, împreună având doi copii, Nicolò și Andrea. Căsnicia dintre ei s-a terminat după ce Zenga s-a îndrăgostit de frumosul model cu 16 ani mai tânără, Hoara Borselli. Cei doi erau a un pas de căsătorie, după aproape 6 ani de relație, însă nici cu Hoara nu a fost așa cum și-ar fi dorit fostul fotbalist.

După terminarea relației, Zenga a cunoscut-o pe frumoasa româncă, Raluca Rebedea, pe care a și cerut-o în căsătorie în 2005. Cei doi au avut o căsnicie de 15 ani în care i-au făcut pe cei doi copii ai lor, pe Samira Valentina şi pe Nicolo. În octombrie 2020, cei doi s-au desparțit după ce Raluca s-ar fi îndrăgostit de un alt bărbat.

Cine este Walter Zenga

Walter Zenga este un fotbalist italian retras din activitate, care a jucat mult timp ca portar la Inter Milano și echipa națională a Italiei. Ca antrenor, Zenga s-a afirmat în România, inițial ca antrenor la FC Național București, trecând apoi la Steaua. În septembrie 2007 a fost numit antrenor la Dinamo București, înlocuindu-l pe Mircea Rednic, dar nu rezistă pe bancă decât până în noiembrie 2007.

În 2015, este numit antrenor al echipei UC Sampdoria, din prima divizie italiană, însă a fost demis după un început slab de sezon. Zenga s-a reîntors în Orient, preluând echipa Al-Shaab până la finalul sezonului. În prezent este antrenorul echipei Wolverhampton Wanderers FC din Football League Championship.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: