Redactia.ro
Home » Sport » Wesley Sneijder se retrage! Mijlocașul cu o carieră impresionantă

Wesley Sneijder se retrage! Mijlocașul cu o carieră impresionantă

Wesley Sneijder se retrage din fotbal

Wesley Sneijder se retrage din fotbal la doar 35 de ani. Anunțul făcut de presa din Olanda, i-a luat pe nepregătite pe cei mai mulți. Ultima oară mijlocașul a jucat în Qatar, la Al Gharafa. De-a lungul carierei a activat la Ajax Amsterdam, Real Madrid. Ulterior, Internazionale Milano, Galatasaray și OGC Nice. La naționala Olandei a adunat 134 de selecţii şi 30 de goluri. A fost cel mai selecţionat jucător din istoria „Portocalei mecanice”, de unde s-a retras în 2018, la 15 ani de la debut.

O carieră de invidiat

Wesley Sneijder a început la Ajax Amsterdam. Aici a jucat pentru toate grupele de vârstă ale echipei olandeze.La doar 19 ani a debuta în naționala „portocalei mecanice”. În 2007, Real Madrid l-a cumpărat pentru o sumă foarte mare la acea vreme, 27.000.000 de euro. După doi ani Jose Mourinho l-a luat la Internazionale Milano. Aici a câștigat Uefa Champions League în anul 2010. Pe 20 ianuarie 2013, olandezul a acceptat un contract de trei ani și junătate cu Galatasaray pentru suma de 7,5 milioane de euro.În 2017 merge la OGC Nice unde a jucat un sezon. apoi a decis să accepte oferta celor de la Al Gharafa. Potrivit presei din Olanda, jucătorul a anunțat că de acum va urmări toate meciurile echipei FC Urecht din lojă.

„Iubirea mea pentru oraşul Utrecht este imensă. Mereu am discutat cu președintele echipei să colaborăm şi acum am ajuns la un numitor comun. Abia aştept să înceapă un sezon minuat pe stadionul Galgenwaard”, a spus Wesley Sneijder, potrivit site-ului utrecht.nieuws.nl.

De-a lungul carierei Sneijder a câștigat 21 de trofee.

Citește și: Dario Bonetti nu s-a înțeles cu Dinamo! Vine Duşan Uhrin Jr !

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini