Redactia.ro
Home » Sport » Dario Bonetti nu s-a înțeles cu Dinamo! Vine Duşan Uhrin Jr !

Dario Bonetti nu s-a înțeles cu Dinamo! Vine Duşan Uhrin Jr !

Duşan Uhrin Jr la Dinamo

Dario Bonetti nu s-a înțeles cu Dinamo. Discuțiile dintre antrenor și șefii clubului nu au dus nicăieri. Potrivit TV Telekom Sport italianul a fost nemulțumit de contractul oferit. Acesta era pe o perioadă de doar 6 luni și a fost rugat să colaboreze cu staff-ul lui Eugen Neagoe. Italianul a refuzat fără să stea pe gânduri. Bonetti i-a refuzat pe alb-roșii a doua oară într-o lună. Tehnicianul a mai stat pe banca „câinilor” de două ori. În 2009 și în 2012.

Duşan Uhrin Jr. vine la Dinamo

După ce Dario Bonetti nu s-a înțeles cu Dinamo, alb-roșii s-au reorientat rapid. I-au făcut se pare o ofertă cu Duşan Uhrin Jr. Acesta este așteptat la București și ar putea conduce antrenamentul de marţi. Din 2018, tehnicianul de 51 de ani nu a mai avut niciun contract. Ultima formație a fost Mlada Boleslav, adversara celor de la FSCB din preliminariile Europa League. Duşan Uhrin Jr. a antrenat două echipe în România. , Poli Timișoara (2007-2008 și 2010-2011) și CFR Cluj, în 2009 unde a stat doar o lună.

Revenirea lui Neagoe se amână

Chiar dacă anunțase că va reveni pe banca lui Dinamo la sfârșitul lunii august, Eugen Neagoe nu va putea să-și țină promisiunea. În week-end s-a simțit din nou rău și a fost să facă noi investigații. Tehnicianul spune că se simte bine, dar este posibil să fie nevoie de o nouă intervenție chirurgicală. Pe 21 iulie, în timpul meciului Dinamo – CS Universitatea Craiova 0-2, Eugen Neagoe a făcut infarct. a fost resuscitat și dus la spital unde i s-a pus un defibrilator.

Citește și: Denis Alibec a fost operat! Poate să revină peste o lună pe teren

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: